2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009962 بازدید | 15456 پست
دخترم الان ۱۵۹ قدش .بعد پریودی ۷ تا ۱۰ سانت رشد میکننولی اگ سن استخوانی ش بالا باشه بین ۳ تا ۵ سانت ...

مامان مهرسا میشه این عکس و آزمایش و نگاه کنید ببینید شرایط دختر شما هم همینطوری بود آمپول و شروع کردید یا هنوز انقدر پیشرفت نداشته بلوغ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها میگن ۵۰ هزار برای بچه ها سنگین هست روزانه ۱۰۰۰ جذب بهتری داره و بی خطرتره

دکتر به منم همین حرفو زد البته نگفت ۵۰ هزار خوب نیست می‌گفت اگه میتونی روزانه بدی جذبش خیلی بهتره

رحم در موقعیت قدامی و شکل بلوغ دیده می‌شود.

دارای خطوط صاف با قطرهای معمولی است و ابعاد آن ۴۷x۴۱x۱۷ میلی‌متر است.

فوندوس: ۲۳ میلی‌متر

دهانه رحم: ۱۳ میلی‌متر

نسبت بدن به دهانه رحم > 1.

حجم رحم: ۱۷ سی‌سی

الگوی اکوی میومتریال طبیعی است.

ضخامت خط آندومتر نازک است (۲.۵ میلی‌متر)

هر دو تخمدان اندازه و بافت اکوی طبیعی دارند.

RO = 26x11x13 میلی‌متر، 2.6 سی‌سی حاوی بزرگترین فولیکول با قطر 3 میلی‌متر.

LO = 20x11x23 میلی‌متر، 2.7 سی‌سی حاوی بزرگترین فولیکول با قطر 5 میلی‌متر.

نواحی ضمائم (آدنکس) به صورت دو طرفه، نکته قابل توجهی ندارند.

مایع آزاد در حفره لگن دیده نمی‌شود.

عزیزم انشالله قدش بالاتر از ۱۶۰ بشه شما هم یه نفس راحت بکشید من از صفحات اول و چند بار خوندم و فهمید ...

سلام عزیزم ممنون از دعای خیرت عزیزم

سنو و آزمایش دخترت قشنگ معلوم پریودی ش نزدیک  استرادیول ش بالاس

رحم تخمدان هم بزرگ شده 

ولی جهش رشدش رفته دیگه رشد نداره قبول ندارم صفحات رشدش خیلی باز  عکسش به زیر ۱۱.۵ تا ۱۱ سال میخوره 

منم دخترم سن استخوانی ش ۱۱ بود آمپول زدم و ۱۷ سانت تا الان رشد کرده   آمپول ک میزنن سن استخوانی ثابت میمونه بچها رشد میکنن  

اگ قد دخترت کوتاه کار خوبی کردی براش زدی .فقط تا میتونی کلسیم بهش بده چون تنها عوارض آمپول کم شدن کلسیم ممکن دندون هاش خراب بشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان مهرسا میشه این عکس و آزمایش و نگاه کنید ببینید شرایط دختر شما هم همینطوری بود آمپول و شروع کرد ...

استرادیول ش ۱۲ بود سنو ها و بزار ی نگاه کنم دقیق یادم نیست  ولی فکر کنم بلوغ ش یکم عقب تر بود

ولی سن استخوانی شون تقریبا مث هم. عکس مچ دست مهرسا همینجا صفحه ۵۲۲ گذاشتم  سنش ۱۱ سال بود  به نظرم دخترت دقیقا همين سن باشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام عزیزم ممنون از دعای خیرت عزیزمسنو و آزمایش دخترت قشنگ معلوم پریودی ش نزدیک استرادیول ش بالاسرح ...

ممنونم عزیزم ، دکتری که بردم میگفت دیگه الان تزریق و جلوگیری در قد نهاییش تاثیری نداره و فقط داری از پریودی جروگیری میکنی ، کلا از این دکترها هست که میگه همه چی بزار طبیعی جلو بره ، 

ممکنه بعد از این آمپول پریودی یا اکه بینی اتفاق بیوفته خیلی نگرانم 

چون دکتر گفت اول سطح استروژن رو میبره بالا و ممکنه خونریزی خفیف داشته باشه 

سن استخوانی هم سه تا دکتر بردم گفت ۱۱ سن تقویمی هم الان ۹ سال و دو ماهشه 

از ۸ سال که تحت نظر دکتر غدد هست علائم شروع شد و تو شش ماه اخیر خیلی سریع پیشرفت داشته