2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004704 بازدید | 15319 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی بوده آمپول ضد بلوغ بعد از پریودی به دخترش زده باشه و رشد هم کرده باشه؟ من میترسم رشدش کند بشه از ...

دختر من پریود شد دکتر خودش گفت براش بزن ولی چند دکتر دیگه بردم مخالف بودنو گفتن جلو رشد قدش و میگیره و دیر شده

دختر من پریود شد دکتر خودش گفت براش بزن ولی چند دکتر دیگه بردم مخالف بودنو گفتن جلو رشد قدش و میگیره ...

عزیزم چند سالگی پریود شد دخترت،اولین علائمش چی بود و تو چند سالگی ظاهر شد؟

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔
سلام عزیزم ببر دکتر غدد حتما

متاسفانه دکتر غدد خوب تو شهرمون نیست شوهرمم کاملا مخالف آمپول زدنش هست میگه بزار سیر طبیعی خودش داشته باشه؛ واقعا نمیدونم چکار کنم حالم بده شب ها تا میخوابم خواب میبینم پریود شده😭

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔
ورزش قد رو بلند می کنه.مخصوصا ورزش کششی.من قدم کوتاه بود .دبیرستان بودم ورزش کششی کردم یه مقدار بلند ...

سلام شما اون موقع پریود شده بودید؟ چند وقت بود که پریود شده بودید؟ چند سالتون بود؟ چه ورزش هایی میکردید و چند وقت بعدش متوجه شدید قدتون تغییر کرده؟ 

متاسفانه دکتر غدد خوب تو شهرمون نیست شوهرمم کاملا مخالف آمپول زدنش هست میگه بزار سیر طبیعی خودش داشت ...

منم هم مثلا بردم تهران دکتر یکسال تحت نظر بود ولی هسچی به هیچی اگر دو ماه زودتر برده بودم شاید بهتر میشد خیلی نگرانم منم مثل شما هستم حتی بدتر چون همه شواهد میگه پریودی نزدیکه ولی بعضی دکترها میگن آمپول ضد بلوغ و نزن 

دختر من پریود شد دکتر خودش گفت براش بزن ولی چند دکتر دیگه بردم مخالف بودنو گفتن جلو رشد قدش و میگیره ...

قدش چند بود بعد از پریودی چقدر افزایش قد داشت؟ سن استخوانی هم گرفتید ؟ من چون سن استخوانی دو سال بالاتره وسنش هم کمه ۹ سال و دو ماه و اینکه طی یکسال ۱۴ سلنت افزایش قد داشته دکترا میگن این جهشرشدشو قبل پریودی داشته بعدش دیگه رشد چندانی نمیکنه 

سلام شما اون موقع پریود شده بودید؟ چند وقت بود که پریود شده بودید؟ چند سالتون بود؟ چه ورزش هایی میکر ...

من سوم راهنمایی مو تموم کردم.تابستان همون سال پریود شدم یعنی ۱۴ ساله بودم.قدم کوتاه بود.هرروز چند بار ورزش کششی می کردم.دوتا دستهامو روبه بالا می کشیدم ونگه می داشتم.دراین حال رو پنجه ی پا بودم.یه بار سمت چپ ویه بار سمت راست خودمو خم می کردم

فکر بکر

قدش چند بود بعد از پریودی چقدر افزایش قد داشت؟ سن استخوانی هم گرفتید ؟ من چون سن استخوانی دو سال بال ...

عزیزم الان که جهشش رو رفته به نظرم آمپول بزنی بهتره کاش منم میزاشتم جهش رو بره بعد میزدم