2777
2789

دیگه تو این روزگار واقعا این سوالا عجیبه

از دکتر تغذیه دوره بگیرید برای نوزادتون

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه تو این روزگار واقعا این سوالا عجیبهاز دکتر تغذیه دوره بگیرید برای نوزادتون

عزیزم حوصله نداری جواب بدی نیاتو تاپیک عجبا

این سایت مخصوص این سوالاس چی بگم خوشت بیاد 

خیانت .جاری .و...حرفای خاله زنکی

عزیزم حوصله نداری جواب بدی نیاتو تاپیک عجبااین سایت مخصوص این سوالاس چی بگم خوشت بیاد خیانت .جاری .و ...

من گفتم چون بچه با بچه ضائقه با ضائقه فرق می‌کنه

حساسیت های مختلف 

آلرژی های مختلف 

با توجه به وزن بچه

تغذیه اش با شیر خشک یا شیر مادر 

همه اینا تو تغذیه اش تاثیر داره 

بچه است و اصلا شوخی بردار نیست 

حالا شما به خط نوشتی به بچه چی بدم انگار میخوای پای گلدون آب بدی همینقدر سطحی برمیگرده به اهمیتی که به بچه ات میدی

ازین به بعد بپرس

راحت باااش

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
الان تاپیک اخرت از دکتر بپرس وزن ۳۲هفته بهت میگه چرا تاپیک زدی

خیلی بی ربط بود!