2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005317 بازدید | 15336 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم برا دختر منم لوپرومر ۷دکتر تجویز کرد و تا حالا ۷تا زدم ولی خدا رو شکرقد دختر شما عالیه چو ...

الان قد دخترتون چند شده ؟ برای من طبق سونوگرافی گفت پریود داره شروع میشه ، سینه بزجسته شده و موی زاید هم زیر بغل هم جلوی ناحیه شرمگاهی داره ، از یکسال قبل شروع شد اما بلوغ پیش رونده هست و چون من همیشه چهار ماه یبار چکاپ میرفتم میگفت همه چی عادیه ایندفعه بخاطر مشغله کمی دیرتر رفتم تقریبا ۵ ماه شد که یه دکتر گفت باید پارسال تزریق انجام میدادی ولی دکتر خودش آمپول و نوشت نمیدونم باید بزنم یا نه ممکنه جلوی جهش قدش و بگیره

ببینید ۸ سالگی که حس کردم بلوغ زودرس شدهقدش ۱۳۰ وزنش ۳۵ بوده با سن استخوانی ۱۱ سالو موهای زاید زیربغ ...

آهان پس چون سینه جوانه نزده احتمالا بلوغ شروع نشده پس چرا سن استخوانی بالاست 🤔

از طرفی من شنیدم سن استخوانی بالا تو بلوغ زودرس اتفاق میوفته احتمالا هورمون رشد کم ترشح میشه

انشاالله دختر شما هم به قد دلخواهتون برسه

الان قد دخترتون چند شده ؟ برای من طبق سونوگرافی گفت پریود داره شروع میشه ، سینه بزجسته شده و موی زای ...

دختر من فقط سینش برجسته شده بود ولی موی زاید نداره قبل آمپول ماهی یک سانت افزایش قد داشت ولی الان ماهی نیم سانت افزایش قد داره ماه پیش که دکتر بردم شده بود ۱۴۵ 

آهان پس چون سینه جوانه نزده احتمالا بلوغ شروع نشده پس چرا سن استخوانی بالاست 🤔از طرفی من شنیدم سن ا ...

دکتر اولش که گفت نهایت ۱۵۵

دکتر دوم گفت ۱۵۰

تو ژنتیکش به عمه ش رفته

چون حساب کردن جفتشون قد دخترم ۱۶۹/۵ باید میشد

دکتر اولش که گفت نهایت ۱۵۵دکتر دوم گفت ۱۵۰تو ژنتیکش به عمه ش رفتهچون حساب کردن جفتشون قد دخترم ۱۶۹/۵ ...

اینهمه زحمت بکشی آخرش به عمه بکشه . دختر منم عمه و مادربزگش کوتاهن

دکتر اولش که گفت نهایت ۱۵۵دکتر دوم گفت ۱۵۰تو ژنتیکش به عمه ش رفتهچون حساب کردن جفتشون قد دخترم ۱۶۹/۵ ...

والا دکتر دختر من گفت قد رو نمیشه پیش بینی کرد و نمیشه قطعی گفت تو این گروه اکثرا گفتن ۱۵۰تا ۱۵۵

توکل به خدا انشاالله بلندتر هم میشه چون دختر شما بلوغش شروع نشده شاید تو دوران بلوغ یهو افزایش قد داشته باشه