2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005197 بازدید | 15333 پست
نمیدونم چرا درمان شروع نمیکنه دکترششاید امیدی باشه حداقل به ۱۵۵-۱۵۸برسه

اگه دکتر معطل می کنه دکتر دیگه هم ببر چون منم اولش یه دکتر بردم گفت نمی تونیم ضد بلوغ بزنیم چون ۹سال رو رد کرده پس زودرس نیست مکمل داد و گفت برو ۶ماه دیگه بیا که من ماه بعدش دیدم چون رشد سینه زیاده بردمش یه دکتر دیگه که اونم براش ضد بلوغ رو تجویز کردکه الحمدلله فعلا که راضییم چون اگه زیر ۱۰سال پریود میشد گوشه گیر و افسرده میشد روحیه دختر من خیلی حساسه

اگه دکتر معطل می کنه دکتر دیگه هم ببر چون منم اولش یه دکتر بردم گفت نمی تونیم ضد بلوغ بزنیم چون ۹سال ...

من دوتا دکتر بردم عزیزم

اولی رو ۸ سالگی بردم با وجود اختلاف ۳ سال سن استخوانی چون سینه جوانه نزده بود گفت بلوغ نیست باید تحت نظر باشه اما هیچ کاری براش نمیشه کرد فعلا

دکتر بچه هام شادی نوربخش هست که بچه هام تحت نظرش هستن شهریور بردم چکاپ پیشش بهم گفت ببرش پیش مرجان شکیبا خیلی سریع ممکنه یهو پریود بشه،

دکتر شکیبا گفت همچین موردی ندیدم

بخاطر موهای زایدش ازمایشات تخصصی داد

و گفت سینه هنوز جوانه نزده

الانم گفت سه ماه دیگه بیار ببینم چه تصمیمی باید بگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دکتر معطل می کنه دکتر دیگه هم ببر چون منم اولش یه دکتر بردم گفت نمی تونیم ضد بلوغ بزنیم چون ۹سال ...

سلام عزیزم ببخشید شما سن استخوانی دخترتون بالاتر بود ؟ 

دکتر به دختر من هم ضد بلوغ داده ولی من هنوز شک دارم بزنم چون چند جا بردم طبق سونو گفتن پریودی نزدیکه و نمیزنیم دکتر خودش زهرا عیدیان بود الان پیش دکتر طالع میبرم گفت بزار پری که شد بیار ضد بلوغ بزنیم 

من از وقتی فهمیدم میخواد پریود بشه هر روز صبح و عصر ورزش میکنیم صبحها پریدن و حرکات کششی غروبها دوی سرعت و دوچرخه سواری ، ساعت ۷ شام سبک ۹ هم خواب البته با تجویز دکتر ملاتونین زیر زبونی میدم یکساعت قبل از خواب رژیم غذاییش هم خیلی رعایت میکنه شکلات و سس و بستنی و همه خوراکیها حذف فقط شیر و آناناس میخوره 

سلام عزیزم ببخشید شما سن استخوانی دخترتون بالاتر بود ؟ دکتر به دختر من هم ضد بلوغ داده ولی من هنوز ش ...

بله سن استخوانی تقریبا دو سال بالاتر بود وقتی ۹سال داشت سن استخوانی ۱۱بود به نظر من دکتر دیگه هم ببرین اونموقع برا دختر من گفت تو همین یکسال آینده پریود میشه که ما ضدبلوغ رو شروع کردیم

سلام دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنید،خیلییی نگرانم،دختر من چند روز بعد ۹ ساله میشه الان دوروزه ک میگه سینه سمت چپش درد میکنه و یه کوچولو انگار سفت شده خیلی نگرانم ک نکنه پریود بشه،علائم دیگه ایی هم نداره جز اینکه ناحیه شرمگاهیش موی کرکی خیلیییی کمرنگ داره یعنی اصن زیاد پیدا نیست،قدش هم ۱۳۴ وزنش۲۷ کیلو،من اصن نگران قدش نیستم بیشتر نگرانم ک زود پریود بشه

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔
بله سن استخوانی تقریبا دو سال بالاتر بود وقتی ۹سال داشت سن استخوانی ۱۱بود به نظر من دکتر دیگه هم ببر ...

من از پارسال میبردم همیشه میگفت نرماله با اینکه سینه داشت بزرگ میشد و ناحیه تناسلی موی زائد در اومده بود از برج ۹ که آخرین بار بردمش تا الان یهو هم سن استخوانی ۲ سال بالاتر نشون میده هم طبق سونو گفتن پریودی خیلی نزدیکه دکتر ربانی و دکتر طالع بردم گفتند دیگه الان ضد بلوغ نزن بزار پریود بشه گفتن قدش میشه ۱۵۵ اللن ۱۴۷ همیشه از نظر قدی تو مدرسه جز بلندا بوده 

واقعا نمیفهمم من دقیقا از وقتی ۸ سالش بود میبرم زهرا عیدیان با اینکه یکبار هم یک جهش قدی ۶ سانتی در سن ۸ سال ۴ ماهگی داشت ولی گفت طبیعیه همزمان سینه هم داشت بزرگ میشد ، چها ماه بعدش بردم گفت طبیعیه ، گفتم خانوم دکتر پریود نشه گفت هر وقت سن استخوانی بشه ۱۳ پریود میشه ولی بعد از عید که بردم دقیقا ۹ سال سه ماهشه گفت سن استخوانی شده ۱۱ سال آمپول ضد بلوغ نوشت ولی دکترای دیگه گفتند نزنم موندم چیکار کنم لطفا اگر تجربه مشابهی دارید و نزدیک یا بعد از پری آمپول و زدید راهنمایی کنید