2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1006074 بازدید | 15364 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی دختر گلت خوبه، اوو کاربریم رو گم کردم😅😅😂😂الان قدش 156 هست حدوداچون اندازه خودمه ...

سلام هانا جان خوبی . خدا رو شکر دخترتون خوب رشد کرده چی کردین? دختر من الان چند ماهه رشد نمی کنه 

دوستان من یه برادرزاده هشت ساله دارم

دوسال پیش حدودا تو استخر متوجه بافت سینه ش شدم چون خودم تازه درگیر بلوغ زودرس دخترم بودم تقریبا حساس شده بودم روی این موضوع، به مادرش هشدار دادم که چک کنه و مطمین بشه ولی گفت دخترم تپله تو حساس شدی ، سال گذشته احساس کردم سینه ش برجسته شده کامل۷ ساله بود، 

به مادرش مجدد گوشزد کردم حداقل یه عکس مچ دست بگیر و خودت تست کن، گفت تست کردم نرم بود!

عکس انداخت و طبق گزارش نزدیک ۹ سال بود

بهش گفتم لطفا از متخصص غذد وقت بگیر اما باز جدی نگرفت!

سه ماه پیش گفت لطفا از دکتر ادل برای دخترم تایم ویزیت بگیر!

موهای زاید دراورده دخترم

بهرحال چندروز پیش رفتیم پیش متخصص

دکتر تا معاینه کرد گفت چندوقته سینه ش این طور شده

خانم برادرم گفت دوسه ماه!

گفت خیلی اهمیت داره دونستن این موضوع جون دخترت وارد سیکل بلوغ شده۸ ساله هستن

من گفتم خانم دکتر حدود۱/۵ 

براش سونو و ازمایش نوشت که سریع امپول ضدبلوغ رو براش شروع کنه!

ولی نمیدونم چرا مجدد به دخترمن گفت ۳ ماه دیگه بیارش چک کنم

کاربری قبلیم ترکید دخترم تازه پریود شده فعلا قدش 156ونیم

سلام  عزیزم شرایط دخترتون خیلی شبیه شرایط بلوغ دختر منه ، ولی متاسفانه برای من گفتند برای ضد بلوغ دیر هست و صبر کنیم تا پریود بشه 

من از ۸ سالگی دخترم و بردم تحت نظر دکتر غدد ولی دکتر بیخیالی بود اصلا هیچ کاری نکرد تا اینکه امسال فهمیدم روند رشد بلوغش  زیاده و داره پریود میشه 

دکتر خودش ضد بلوغ نوشت لوپرومر ۷ فکر کنم ولی نزدم چند جا دیگه بردم گفتند نزن تا پریود بشه  بعد پریودی بیا بزن الان قدش ۱۴۷ وزن ۳۵ ، سن استخوانی ۱۱  سن خودش ۹ سال و سه ماه 

الان قد دخترتون چند شده؟ من نمیدونم تزریق کنم یا نه 

آخه بعد پریودی جواب میده قدش بلند میشه؟!

سلام عزیزم شرایط دخترتون خیلی شبیه شرایط بلوغ دختر منه ، ولی متاسفانه برای من گفتند برای ضد بلوغ دی ...

سلام عزیزم 

برا دختر منم لوپرومر ۷دکتر تجویز کرد و تا حالا ۷تا زدم ولی خدا رو شکرقد دختر شما عالیه چون دختر من وقتی ۹سال و دو ماه بود و آمپول رو شروع کردیم ۱۴۲بود 

دختر شما مرحله چند بلوغ هستن؟موی زاید هم داره؟از چند سالگی علایم داره دکتر نگفت کی پریود. میشه

دوستان من یه برادرزاده هشت ساله دارمدوسال پیش حدودا تو استخر متوجه بافت سینه ش شدم چون خودم تازه درگ ...

سلام عزیزم 

شاید بلوغش خیلی کنده تو این مدت افزایش قد داشته چقدر شده قدش؟

سلام عزیزم الان قد دخترتون چنده؟ هورمون رشد و ادامه میدید؟

سلام گلم . الان قدش امشب گرفتم ۱۵۴ هست . هورمون رشد و تا ۸ ماه استفاده کردم راستش ترسیدم که صفحه رشدش بسته شده باشه دیگه نزدم الانم از عید به این ور اصلا رشد نداشته . خودمم الان پام شکسته ۶ هفته تو گچه دکتر گفته تا دو هفته دیگه باید باشه پام خوب شه می برمش ببینم چی میگه. 

سلام عزیزم شاید بلوغش خیلی کنده تو این مدت افزایش قد داشته چقدر شده قدش؟

ببینید ۸ سالگی که حس کردم بلوغ زودرس شده

قدش ۱۳۰ وزنش ۳۵ بوده با سن استخوانی ۱۱ سال

و موهای زاید زیربغل راست

تمام ازمایشات هورمونی عادی بود

سینه جوانه نداشت

تحت نظر دکتر سیاریفرد بود تا سال گذشته که دکترش عوض کردم

سن استخوانی تو۹ سالگی ۱۲ سال بود و ازمایشات هورمونی عادی سینه جوانه نزده بود اما رشد قدش در عرض یک سال ۱۳۵

چهارشنبه که مجدد رفت چکاپ

قد ۱۳۹ بود

یعنی درعرض دوسال ۹ سانت رشد قدی داشته

از ابان تا پریروز ۲ سانت فقط رشت داشته

یعنی در عرض ۷ ماه حدودا دوسانت

اما باز دکترش گفت ۳ ماه دیگه بیار عکس براش بنویسم و ببینیم چیکار باید بکنیم یعنی ۹ ماه تقریبا تحت نظر دکتر فعلیشم فقط سه ماه سه ما چک میشه ، ویزیت بعدی مشخص میشه نیاز به امپول هورمون داره یا ضدبلوغ