2777
2789

بخاطرش جلو همه وایسادم، همکلاسیم بود، بعد از یک سال دوستی اومد خاستگاری، بخاطرش از خیلی چیزا گذشتم، اومدم شهرشون زندگی کردم هفت سال آزگار تو خونه زندانی ام کسی رو ندارم جایی نمیرم، نمیام، یه بچه 6 ماهه دارم، فاصله شهرامون هشت ساعته، سه ماهی یه بار به طور میبرتم خونه بابام، اونم در حد یه هفته میمونم همش خانوادش میگن برو بیارش دلمون واسه بچه تنگه.. خلاصه تو بد دو راهی گیر افتادم امشب خیلی بحثمون بالا گرفت گفت اگه ناراضی هستی چرا نمیری؟ گفتم میرم همین فردا 

خیلی غمگینم دام گرفته، مامانمو سه سال پیش تو اوج جوونی از دست دادم، بعدشم بابام از غصه مامانم دق کرد و فوت شد، خیلی بی کسم اینم میدونه کسیو ندارم داره سواستفاده میکنه،، چیکار کنم بنظرتون فردا برم؟؟؟؟  تا حالا چندبار بیرونم کرده نرفتنم پیش خودش میگه خوبه اینکه نمیره

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭

حقیقتا نظری درباره رفتن و نرفتن ندارم. ولی نذار فکر کنه ضعیفی! 

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میری خونه بابات پیش کی میمونی وقتی فوت شدن

یه داداش مجرد دارم، خونه پدریم هنوز هست

به نبودنِ تو فکر کردمو فریاد کشیدم: «دنیا!واقعاً می توانی از این هم غم انگیزتر بشوی؟واقعاًمی توانی؟»                                                        اگه ممکنه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید، 🙏😭
کجا میخوایی بری اخه

خب اگه هم نرم پروتر میشه، دفعه بعد خودش از خونه ميندازم بیرون

بیین قبل گفتن چیزی ب همسرت خوب فکرات رو بکناگه توان بعضی مسایل رو نداری نگو چون بگی و عمل نکنی از چش ...

نمیدونم عقلم جایی قد نمیده، امشب بهش گفتم حالم از این محله بی فرهنگ بهم میخوره تو قول دادی بعد از دو سال منم ببری شهر خودم الان ۸سال گذشته، گفت همین که هست ناراضی هستی بسلامت برو

خدا پدرو مادرتو بیامرزه بی کسی خیلی سخته شوهرتم نامرد عالمه از این موقعیت سو استفاده میکنه ولی اگه واقعا میخوای طلاق بگیری برو بری نیاد دنبالت خودت برگردی هزار برابر پرو میشه

به بچه ات فکر کن . میدونم چی میگیا . جایی داری بری اصلا ؟

خونه پدریم هست، خودم مرددم ولی اگه نرم پروتر میشه

خدا پدرو مادرتو بیامرزه بی کسی خیلی سخته شوهرتم نامرد عالمه از این موقعیت سو استفاده میکنه ولی اگه و ...

نه نه با اینکه حق طلاق دارم ولی اصلا یک درصد به جدایی فکر نمیکنم، 

دلم برا مامانم یه ذره شده، کاش بود کاش داشتمش بی کسی سخته