2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009660 بازدید | 15454 پست
قبل عید میبرم بهداشت دقیق قدش رو بگیرن ببینم چند میشه

نه نمیشه. نهایت 3ماه زودتر. ک زیاد تفاوتی نداره

دخترت ماشالله خوب قد میکشه  بعد قطع هم حتما ب قد 157 میرسه تا پریود بشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیشه. نهایت 3ماه زودتر. ک زیاد تفاوتی ندارهدخترت ماشالله خوب قد میکشه بعد قطع هم حتما ب قد 157 ...

پناه بر خدا عزیزم شما خیلی به من امید میدی ایشالله هرچی از خدا میخای بهت بده ...وقتی فکرشو میکنم دخترم حتی تو سن ۱۱سالگی پریود بشه بغض میکنم خیلی زوده گناه داره ..کاش منم مثل شما امپولشو دیرتر شروع میکردم کاش ضرر نداشت تا سن ۱۱براش میزدم😔

عزیزم دختر منم مثل دختر شما بود دوتا دکتر. تشخیص دادن که آمپول بزنه

عزیزم من بعضی پستهای شمارم خوندم،امیدوارم با این همه پیگیری جواب خوبی بگیرید.

شما امپول زدیدکه سن استخوانی بالا نره یا علایم پریود داشت شروع کردید؟

قد و وزنش موقع شروع امپول چند بود؟

عزیزم من بعضی پستهای شمارم خوندم،امیدوارم با این همه پیگیری جواب خوبی بگیرید.شما امپول زدیدکه سن است ...

ممنون عزیزم پناه بر خدا ‌..هم علاعم بلوغ داشت هم سن استخوانی بالا بود هشت سالو دوماهگی شروع کردم براش قدش ۱۳۳وزنش۳۳بود

متوجه نمیشم یعنی ناراحتید که زود امپول زدید یا چی؟من گیج شدم

اره من چون وسواس فکری دارم همش پشیمان میشم حتی وسط درمان ۹ماه آمپول. و قطع کردم بعد دوباره وسواس اومد سراغم شروع کردم براش 

پناه بر خدا عزیزم شما خیلی به من امید میدی ایشالله هرچی از خدا میخای بهت بده ...وقتی فکرشو میکنم دخت ...

قربونت عزیزم🩷🩷

نه اون قد ک فکر میکنی اذیت نمیشه. منم خیلی مترسیدم از پریود ولی باور کن انقد براشون راحت  میتونن از پس خودشون بربیان

اگ دیرتر میزدی هم غصه میخوردی میگفتی چرا زودتر نزدم براش الان سن استخوانیش بالای  تاثیری نداره

مهم اینه قد بکشه  بلند بشه ک حتما میشه  ورزش هم انجام بده ممکنه دیرتر پریود بشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ممنون عزیزم پناه بر خدا ‌..هم علاعم بلوغ داشت هم سن استخوانی بالا بود هشت سالو دوماهگی شروع کردم برا ...

خب دختر من علایم نداره که

نمیدونم چکار کنم،دیگ دارم دیوانه میشم

عزیرم پسرم واریوپپتیل داره میزنه، تازه براش آمپول هورمون رشد شروع کرده یعنی دیره نزنم براش ۱۲ سالشه ...

سلام عزیزم کنار ضد بلوغ هورمون رشد باید بزنی که بچه قد بکشه این نظر دکتر من بود که می‌گفت کنار ضد بلوغ حتما باید هورمون رشد زده بشه که قد بکشه ، بعضی دکترا هم بعد از قطع ضد بلوغ اگه بچه رشد خوبی نداشت میزنن، 

با توجه به آزمایش هورمون رشد دوز رو دکتر مشخص می‌کنه که چقدر لازم به اندازه بزنی عوارض نداره 

دکتر به من گفت عوارض بدی داره ولی خیلی نادر یعنی تو هزار نفر یک نفر اونم اگه بیجا استفاده بشه 

از چند سالگی ضد بلوغ میزنه ؟ و علتش چی بود که براش زدی و با چه قدی شروع کردی ؟ 

دختر من ۷ سال و ۹ ماهش هست.موهای زیر بغل کرکی داره و رشد سینه نداره.سن استخوانی ۱۰ سال هست.علت تفاوت ...

سلام عزیزم دختر منم دقیقا وقتی هم سن شما بود رشد موهای زاید پایین تنه داشته سیاه و بلند،و سن استخوانی بین ۹ و نیم ۱۰ سال ، با کلی آزمایش و سونو و عکس مچ دست دکتر گفت بلوغ شروع نشده و مهم ترین نشانه جوانه ی سینه هستش و گفت چون سن استخوانی جلو هستش یعنی به زودی بلوغ شروع میشه که دقیقا دختر من بعد از یکسال سینه ش جوانه زد ، 

شما ببر دکتر یه چکاپ کلی بگیره که مطمئن بشی سن استخوانی جلو علتش بیماری نباشه مثل تیرویید که باعث جلو رفتن سن استخوانی میشه اگه علتش بیماری نباشه باید صبر کنی تا سینه ش جوانه بزنه هر وقت سینه ش جوانه بزنه دکتر لازم بدونه جلو بلوغ رو میگیره چون مهم ترین نشانه ی بلوغ فقط جوانه زدن سینه هستش موی زاید نشانه بلوغ نیست ، ولی به نظر من قدش خوبه تا سینه ش هم بخواد جوانه بزنه قدش بلندتر هم میشه

و براینکه سن استخوانی جلو نره ورزش عالی بفرست کلاس ورزشی 

سلام عزیزم دختر منم دقیقا وقتی هم سن شما بود رشد موهای زاید پایین تنه داشته سیاه و بلند،و سن استخوان ...

ممنونم از توضیحاتتون

چکاب کامل شامل تیرویید هم بود که مشکل نداشت،موها فقط زیربغل و کرکی هستن،الان ورزش کمی داروه بخاطر مدرسه ولی تابستان ژیمناستیک میره.

دختر شما وزن و قدش چقدر بود؟امپول زدید؟الان چطوره؟

سلام عزیزم کنار ضد بلوغ هورمون رشد باید بزنی که بچه قد بکشه این نظر دکتر من بود که می‌گفت کنار ضد بل ...

ضد بلوغ یکسال پسرم میزنه هورمون رشدش ۷ بود گفت کمکی لازم داره ۱۲ سالشه و قدش،۱۵۲ وزنش، ۵۲ حدودا. سن استخوانیش هم ۱۳ و نیم ، ۱۴ هست. برای ایم گفت شروع کنم. شما زدی برای فرزندتون؟ 

دخترم ۵ سال و ۸ ماهشه قد ۱۰۳ حدودا وزن ۱۶ هورمون رشد ۲، خیلی کمه گفت بابد حتما بزنه. سن استخوانی اش،۵ سال‌. البته دخترم توقف بلوغ نداده براش فقط هورمون رشد اشکال نداره؟