2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009257 بازدید | 15444 پست
چرا جواب منو نمیدید دوستان؟ لطفا؟ بعد این آمپول هورمون رشد چه عوارضی داره که همه نگرانید؟ نکنه بزنم ...

سلام عزیزم من شنیدم بچه ای که کمبود هورمون رشد داره براش لازمه هورمون رشد بزنه و عوارضی نداره ولی اگه همون رشدش با اندازه کافی باشه اگه همون بزنه خدای نکرده خیلی عوارض داره

ممنونم از توضیحاتتونچکاب کامل شامل تیرویید هم بود که مشکل نداشت،موها فقط زیربغل و کرکی هستن،الان ورز ...

آن موقع که مو در آورد  قدش ۱۲۲ بود 

وقتی سینه ش جوانه زد ۸ سال و نیم بود با قد ۱۲۷ که دکتر گفت باید حتما توقف و هورمون رشد  همزمان بزنی اگه نزنه قدش ۱۴۸ میشه با درمان به ۱۵۲ میرسه ، منم دکترای دیگه ای دخترم رو بردم گفتن نزن بزار روال طبیعی پیش بره ، دیگه من و باباش تصمیم گرفتیم نزنیم نمی‌دونم کار درستی کردم یا نه الان که ۹ سال ۶ماهشه قدش ۱۳۲ وزنش ۲۸ 

بخاطر همین میگم قد دختر شما ماشاالله خیلی خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضد بلوغ یکسال پسرم میزنه هورمون رشدش ۷ بود گفت کمکی لازم داره ۱۲ سالشه و قدش،۱۵۲ وزنش، ۵۲ حدودا. سن ...

برا دخترت چون آزمایش هورمون نشون داده که هورمون رشدش پایین باید بزنی ، اگه دکتر درمان دارویی انجام داده و جواب نداده باید حتما هورمون رشد بزنی چون وقتی پایین یعنی هورمون رشد ترشح نمیشه 

تو این یکسال که توقف بلوغ برا پسرت زدی قدش بلند شد یا جلو رشد قدی گرفته شد ؟ چرا سن استخوانی رفته بالا برا پسرت با اینکه توقف زدی از اول بالا بود ؟ قد پسرت خوبه ۱۵۲ 

پسر من ماه دیگه ۱۲ سال کامل میشه قدش ۱۴۳ 

اتفاقاً دکتر گفت میتونی توقف و هورمون رشد همزمان بزنی 

ولی چون تو آزمایشات پسرم مشکوک به پیش دیابت بود دکتر زیاد تشویق نکرد که اینکار رو انجام بدم با اینکه پسرم به شدت لاغر ولی پیش دیابت مشکوک بود یعنی در معرض قند هستش 

و دکتر گفت هورمون رشد چون باعث دیابت میشه و پسر من مشکوک به دیابت هست بهتره نزنم 

کایرا درست میگه منم چندین بار اینجا نوشتم که دکتر دخترم میگه در کنار توقف بلوغ هورمون رشد هم نیازه چون دیفرلین و ضد بلوغ ها جلوی رشد خوب میگیرن اگر به تنهایی استفاده بشن و فقط سن پریودی به تاخیر میندازن و در در افزایش قد ژنتیکی زیاد کارساز نیستن البته با دیدن سن استخوانی مهرسا خیلی امیدوار شدم که ممکنه جای رشد بیشتری داشته باشن..مامان مهرسا اگر دکتر عکس مچ دست دخترت دید و دقیق سن استخوانی گفت حتما اینجا بهمون بگو ممنون

مامان مهرسا بیا بین تو این کتاب سن استخوانی چی پیدا کردم 😍 مامانا شما هم بیاین با استفاده از این فر ...

سلام عزیزم..

میشه قد دختر منو محاسبه کنی؟!🤗😘

شهریور ۱۴۰۲ (میومد کلاس پنجم) ده سال و یکماهش بود با قد ۱۴۲ پریود شد.. همون موقع از مچ دستش عکس گرفتم سن استخوانی بود ده سال و سه ماه ، الان کلاس ششمه قدش ۱۵۵ .. سن استخونی که دیگه نگرفتم.. قدش چند میشه؟ 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
سلام عزیزم..میشه قد دختر منو محاسبه کنی؟!🤗😘شهریور ۱۴۰۲ (میومد کلاس پنجم) ده سال و یکماهش بود با قد ...

دخترتون خیلییی عالی قد کشیده حیف قد پریودیش کم بوده وگرنه ۱۳سانت کشیده عالیهههه ..قدش میانگین شما و همسرتون شده؟

دخترتون خیلییی عالی قد کشیده حیف قد پریودیش کم بوده وگرنه ۱۳سانت کشیده عالیهههه ..قدش میانگین شما و ...

ممنون عزیزم.. آره خیلی زود پریود شد با قد کم.. چند ماه قدش ثابت بود‌‌.. چند روز پیش گرفتن یهو دیدم یک سانت و نیم رشد داشته‌‌ خیلی خوشحال شدم... خدا کنه به ۱۶۰, برسه.. قد من ۱۶۱ قد باباش ۱۷۵

کایرا درست میگه منم چندین بار اینجا نوشتم که دکتر دخترم میگه در کنار توقف بلوغ هورمون رشد هم نیازه چ ...

عزیزم دکتر دختر من می‌گفت اگه در سال کمتر از ۵سانت بکشه باید هورمون رشد بزنی ...نظر دکتر شما اینه هر چند سانت بکشن باز باید در کنارش هورمون رشد بزنن؟؟الان دختر من سال اول آمپول ۷وسال دوم نزدیک ۸سانت کشیده باز باید هورمون رشد میزد؟؟

عزیزم دکتر دختر من می‌گفت اگه در سال کمتر از ۵سانت بکشه باید هورمون رشد بزنی ...نظر دکتر شما اینه هر ...

البته دخترم بیشتر قد کشیده دو سالویک ماهه آمپول میزنه ۱۵ونیم سانت کشیده 

ممنون عزیزم.. آره خیلی زود پریود شد با قد کم.. چند ماه قدش ثابت بود‌‌.. چند روز پیش گرفتن یهو دیدم ی ...

انشالله میرسه پودر پدیا موند براش بگیر خیلییی ازش تعریف میکنن تو پیج دکتر محمد رضا رضایی به مریضاش داده بعضی ها تو یک ماه دوسه سانت قد کشیدن با پودر

ممنون عزیزم.. آره خیلی زود پریود شد با قد کم.. چند ماه قدش ثابت بود‌‌.. چند روز پیش گرفتن یهو دیدم ی ...

قد منو همسرم هم مث شما البته شوهر من یکی دوسانت بلنده ‌.حالا دکتر می‌گفت دخترت بیشتر از ۱۴۵نمیشه می‌گفت حتی اگه هورمون رشد بزنی باز به ۱۵۰نمیرسه ولی شکر خدا فعلا ۱۴۸ونیم بدون هورمون رشد ..فقط ضد بلوغ میزنم 

انشالله میرسه پودر پدیا موند براش بگیر خیلییی ازش تعریف میکنن تو پیج دکتر محمد رضا رضایی به مریضاش د ...

باعث چاقی نمیشه ؟ پارسال یه دوره شربت ال آرژنین دادم یهو شش کیلو اضافه کرد.. شربت که تموم شد وزنش هم برگشت.. الان یک‌ماهه دوباره قرص ال اررژنین میدم.. باز سه کیلو تو این ماه اضافه کرده.. نگران چاقیش هم هستم نمی‌خوام تپل بشه

قد منو همسرم هم مث شما البته شوهر من یکی دوسانت بلنده ‌.حالا دکتر می‌گفت دخترت بیشتر از ۱۴۵نمیشه می‌ ...

آدم نمیدونه حرف کدوم دکتر رو باور کنه، به منم هر دکتری یه چیزی گفته.. انشالله که دخترت به ۱۶۰, میرسه.. انشالله که بیشتر هم میشه.. چون هنوز پریود نشده جای امیدواری بیشتره