2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009962 بازدید | 15467 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم پسرم واریوپپتیل داره میزنه، تازه براش آمپول هورمون رشد شروع کرده یعنی دیره نزنم براش ۱۲ سالشه ...

چرا جواب منو نمیدید دوستان؟ لطفا؟ بعد این آمپول هورمون رشد چه عوارضی داره که همه نگرانید؟ نکنه بزنم اشتباه کنم.

ممنونم عزیزم پس من مجدد سوالم اینجا میذارم دوستان اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

دختر من ۷ سال و ۹ ماهش هست.موهای زیر بغل کرکی داره و رشد سینه نداره.سن استخوانی ۱۰ سال هست.علت تفاوت این دو سن چی هست؟چکار باید انجام بدم

پزشک غدد میگه مشکلی نداره و مکمل داده.قد ۱۳۳/۵ وزن ۲۹

عزیزم یعنی شما بدون علایم بلوغ براش امپول شروع کردید؟جز امپول راهی هست که سن استخوانی بالا نره؟طب سن ...

دختر منم 7 سال 9 ماه موی زائد داشت سن استخوانیش 6 ماه بیشتر  8 سالگی سینه ش برجسته شد 

8 سال و نیم دوباره عکس دستش گرفتم سن استخوانی 1سال بالاتر رفته بود

جون کمکاری تیروید داشت  دکتر همین کمکاری رو علت بلوغ ش دونست ک فکرکرد کنترل ک بشه بلوغ هم کنترل میشه ولی نشذ

9 سال و نیم  عکس استخوانی 11 سال بود و دیگه تا پریود شدنش چیزی نمونده بود ک براش امپول شروع کردم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

@لیموترش_با_نمک

مرسی عزیزم

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

مامان مهرسا دختر من از هشت سالگی علاعم داشت اگه آمپول نمیزدم تا ده ونیم ویا یازده هم پریود نمیشد مطعمنم ..من دوسال آمپول میزنم قط میکنم میشه همون سن دوباره برای پریودی ..‌یعنی آمپول فقط و فقط برای سن استخوانی هستش؟؟