2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009398 بازدید | 15448 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار شد بگیرم تنبلی میکنم میشه عکسش رو بفرستی و اینکه چند روز یک بار بدم؟

عزیزم تموم شد انداختم دور ولی اسمش امگا۳پلاس یوروویتال  بزنی نت عکسش رو میاره.من خیلی راضی بودم اون شربتو با زینک و شیرمحلی روزی دولیوان بهش دادم تو چهارماه ۳سانت اضافه کرد

نه من دیکه ترسوندمش مطلب تو نت نشونش دادم ک شیرینی و قند و جربی کوتاهت میکنه دیگه اصلا نمیخوره میگه ...

عزیزم دخترم روی یدونه کیک دوقلو رو تو مدرسه میخوره فقط همونه.چایی شیرین و شیرینی جات دیگه نمیخوره ...اونو نمی تونم حذف کنم چی کنم خیلی مشکل داره نه؟

ما هم مصرف سویا نداریم ولی کاش دخترم سویا بخوره نه خوراکی کارخانه ای و فسفود ..الان ۱۳۰هزار خوراکی خ ...

اوه اونا رو خیلی وقته من محرومش کردم چیپس و پفک و نوشابه و فست فود .دختر من گاهی بی اشتها میشه خیلی ناراحت میشم تو سن رشد چیزی نخورن هم که خوب نبست 

عزیزم دخترم روی یدونه کیک دوقلو رو تو مدرسه میخوره فقط همونه.چایی شیرین و شیرینی جات دیگه نمیخوره .. ...

من قراره برای دخترم خرما تک نفره بخرم مث شکلات گردو هم وسطشه ببینم با شیر میخوره تو مدرسه که کمتر تنقلات بخوره ..شما هم بخر براش 

اوه اونا رو خیلی وقته من محرومش کردم چیپس و پفک و نوشابه و فست فود .دختر من گاهی بی اشتها میشه خیلی ...

دختر من دکمه سیری نداره متاسفانه نمی‌دونم چکارش کنم قلبم درد می‌کنه بس که امروز غصه خوردم 😭😭

خودمم خیلی ناراحتم ولی بخدا فقط بخاطر خودش میگم ..روزی دوبار میره فروشگاه چیپس و آبمیوه میخره ..چکار ...

ای جانم چقدرر ناراحت شدم 🥺

دکتر تغذیه هم بردیش؟

سعی کن غذا کم بپزی که به اندازه باشه دیگه نتونه دوباره بخوره  دست خودش نیست یکی از عوارض امپولا چاقی هستش زیاد برا خودت و دخترت سخت نگیر توکل کن به خدا انشاالله همه چی درست میشه

شبا نباید چیزای شیرین مثل خرما عسل کشمش شیره بخورن روزا اشکالی نداره ولی شبا روی هورمون رشدتاثیرمیزا ...

من سرشب یک لیوان شیر با دوتا خرما میدم نهایت ۷به بعد تا وقتی بخوابن فقط میوه می خورن

نه بقیه خوبن مخصوصا بادام درختی عالیه

مممنون گلم ..راستی من دخترم استرسی هست نمیخوام استرس قد رو داشته باشه‌.همیشه گفتم زن کوناه هم باشه قشنگه خودم ۱۵۸ هستم میگم قد من که قطعا میشی و قشنگه اما تلاشت رو بکن یه دو یه سانت ازم بلند تر بشی .اینجوری میگم ک اگه خدای نکرده بلند نشد غصه نخوره .از بچگی گفتم زن ظریف خوبه ...قدم خودم دوست داشتم حداقل چند سانت بلند تر باشه ولی به روشون نمیارم نه به روی بچه هام نه شوهرم 😁