2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010272 بازدید | 15472 پست

و همانطور که مامان مهرسا گفت دخترش از جوانه سینه تا پریودی 25 سانت قد کشیده ولی در تایم زمانی بیشتر که داروی ضد بلوغ کمک کرده در سن مناسب پریودی صورت بگیره با هورمون رشد سالی 3 سانت بیشتر رشد میکنن که مجموعا کمک میکنه با توجه به سن استخوانی 6 سانت بچه هااز قد نهایی بلند تر شن و نه بیشتر پس انتظار معجزه‌ حتی با هورمون رشد هم نمیشه داشت ..من سرچ کردم مقاله های ایران و خارجی گفته شده نهایت6 یا 7 سانت با هورمون رشد ممکنه به قد نهایی اضافه بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و همانطور که مامان مهرسا گفت دخترش از جوانه سینه تا پریودی 25 سانت قد کشیده ولی در تایم زمانی بیشتر ...

شروع پریودی پایان جهش هست؟ بعد از جهش رشد قدی بچه ه به چه صورت ادامه داره؟

اینکه با هورمون رشد ۶_۷ سانت رشد قد نهایی بیشتر میشه هم نکته جالبیه. بیشتر حرف و تلاش والدین هم معمولا رو این مقدار هست معمولا

برای همینه که خیلی از دکتر ها با توقف از بلوغ مخالف هستند و میگن نتیجه نمیده و اکثر خانواده هم با تزریق هورمون رشد مسئله دارن و از طرفی هزینه خیلی بالایی داره چون معمولا بیمه قبول نمیکنه الان هر قلم هورمون رشد 1 میلیون قیمتش هست برای یک هفته و گاهی تا 3 سال یا بیشتر باید ادامه داشته باشه

برای همینه که خیلی از دکتر ها با توقف از بلوغ مخالف هستند و میگن نتیجه نمیده و اکثر خانواده هم با تز ...

ممنون از توضیحاتتون. ببخشین در مورد هورمون رشد یه سوال داشتم. این هورمون برا هر شخصی یه زمانی به اوج خودش میرسه حتما. سرعت پایین اومدن این هورمون به چه صورت هست؟ 

مثلا مهرسا جان که قبل از بلوغ سطح هورمون رشدش به ۴۰۰ رسید بود با چه سرعتی کم میشه مقدارش؟ یک ماه؟ سه ماه؟ شش ماه؟

دقیقا از تولد تا الان همیشه غصه وزنش داشتم الان دیگه لاغری ش یادم رفت از بس فکر قدشم ک کوتاه نشه زود ...

سلام مامان مهرسا من امروز این ناپیک‌رو دیدم. یه سوال داشتم ازتون وقتی فهمیدین تیروئید مهرسا جان کم کاره آیا قبلش قرص ال آرژنین مصرف میکرد؟

انشالله به امید خدا. من که واقعا هر کاری ک از دستم بر میومد براش کردم این 4 سال

بهترین کارا روبراش انجام دادید وخیلی زحمت کشیدین انشاا بعدپریود هم رشدش عالی باشه وبه قد دلخواهش برسه...وچقدخوب که اینجا به اشتراک گذاشتید که بقیه هم استفاده کنن از تجربیات شما

برای همینه که خیلی از دکتر ها با توقف از بلوغ مخالف هستند و میگن نتیجه نمیده و اکثر خانواده هم با تز ...

عزیزم دکتر معتمد ( داماد دکتر رازقی )  مخالف توقف بلوغ ؟

چون دکتر علایی دقیقا زمانی که سینه ی دخترم جوانه زده بود و بلوغ شروع شد ، گفت الان اگه توقف بزنی جلو جهش رو میگیری ومجبوری کنارش هورمون رشد بزنی بعد بچه شروع می‌کنه به قد کشیده و خوشحال میشی که دارو باعث قد کشیدن شده ، در صورتیکه اگه درمان هورمونی هم نکنی بچه به طور طبیعی قد می‌کشه ، الان هم دکتر علایی نظرش فقط هورمون رشد توی مراحل آخر اگه  دخترم به قد مناسبی نرسید بدون توقف بلوغ 

[QUOTE=370080491]عزیزم دکتر معتمد ( داماد دکتر رازقی )  مخالف توقف بلوغ ؟ چون دکتر علایی دقیقا زمانی که سینه ی ...[/QUOTE دکتر پور متعبد مخالف توقف بلوغ نیست ولی میگه کنارش هورمون رشد تزریق بشه چون دیفرلین و هم خانواده هاش خودشون جلوی رشد رو میگیره به دختر من و چند تا از دختر های فامیل همین تشخیص داشتن مگر سن بچه کم باشه و یکن بهش فرصت بدن به محض کم شدن رشد یا توقف هورمون رشد تجویز میشه دختر من از 8 سالگی زیر نظرش هست اول مطب فلسطین میرفتیم الان میریم مطب فاطمی ..اگر رفتی پیشش بپرس که آیا توقف بلوغ به تنهایی جلوی جهش میگیره یا کفایت میکنه من بیشتر از 20 بار ازش پرسیدم آخرش گفت چرا انقدر نگرانی من برای دختر خودم هم دارم هر دو رو همزمان تزریق میکنم دیگه راست و دروغش نمیدونم 

هدف من از نوشتن این مطالب فقط اینه که انقدر ها هم که فکر می‌کنیم ما مادر ها شاید ترسناک نباشه و نتیجه خوندن همه تاپیک های بلوغ به من نشون داده با توقف بلوغ فقط پریودی عقب میافته و نهایتا با قد 155 156 پریودی شروع میشه حتی با کمتر از این قد البته کخ بعد از پریودی افزایش قد هنوز ادامه داره ولی خیلی کند میشه ..

عزیزم دکتر معتمد ( داماد دکتر رازقی ) مخالف توقف بلوغ ؟چون دکتر علایی دقیقا زمانی که سینه ی دخترم ج ...

کایرا  جان شما ضد بلوغ هم نزدی هنوز طرف صحبتم با کسایی هست که ضد بلوغ تنهایی استفاده میکنن و یه چیز دیگه اینکه پور متعبد به من گفت کسایی هستند که با قد 157 نزدیک های بلوغ مراجعه میکنن و ما براشون درمان تازه اون موقع شروع میکنیم ولی جواب دهی خیلی کمتر هست چون صفحات رشد در حال بسته شدن هست همین ث امپول های ضد بلوغ کلا که بلوغ متوقف نمیکنن فقط سرعت بسته شدن کم میکنن و از طرفی من در مورد دختر شما احساس میکنم پتانسیل رشد خوب بدون دارو رو داشته که هنوز هیچ درمانی شروع نشده

نه اصلا قطعی نیست شاید بیشتر هم باشه. مهرسا علامت بلوغ ش شروع شد تا الان 28 سانت رشد کرد. از وقتی سی ...

خداروشکر گلم خیالم رو راحت کردی ....انشالا که در آینده به این تاپیکامون با لبخند نگاه می کنیم و خداروشکر می کنیم 

دکترا به همه میگن ۱۵۰ یا ۱۵۵ به دختر من که گفته ۱۴۸ نه قطعی نیست شاید بیشتر هم باشه اما برا اینکه کم ...

عمرا  زیر ۱۵۰ بشه کسی . اصلا باور نمی کنم .

علم ابطال پذیر هست و انشالله دخترامون ک بلند شدند دکتر ها میان نظریه جدید میدن 😁