2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009660 بازدید | 15454 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کایرا جان شما ضد بلوغ هم نزدی هنوز طرف صحبتم با کسایی هست که ضد بلوغ تنهایی استفاده میکنن و یه چیز ...

عزیزم من دوساله برای دخترم ضد بلوغ میزنم تو این دوسال حدود ۱۴ونیم سانت قد کشیده یعنی منم باید هورمون رشد میزدم یا فقط کسایی که توقف رشد دارن؟؟

کایرا جان شما ضد بلوغ هم نزدی هنوز طرف صحبتم با کسایی هست که ضد بلوغ تنهایی استفاده میکنن و یه چیز ...

شما برا دخترت درمان انجام میدی؟ میشه شرایط دخترت رو‌ بگی از کی و چند سالگی شروع کردی ؟ دکتر دخترم برا دختر منم وقتی ۸ سال و ۷ ماه  بود و سینه ش جوانه زد قدش هم ۱۲۷ بود آمپول توقف و هورمون رشد تجویز کرد ، اما رفتم پیش علایی گفت نزن منم درمان رو شروع نکردم الان دخترم ۹ سال ۵ ماه با قد ۱۳۲

سلام مامانا خوب هستینمن از دکتر رضایی یک ماه پیش نوبت آنلاین گرفتم تازه امروز جواب دادندخترم الان ۳۵ ...

سلام عزیزم یعنی برا رشد و بلوغ هیچ راهنمایی نکرد ؟ عکس مچ دست و آزمایشات اگه داشتی ارسال میکردی حداقل حدودی می‌گفت قد نهایی رو 

عزیزم من دوساله برای دخترم ضد بلوغ میزنم تو این دوسال حدود ۱۴ونیم سانت قد کشیده یعنی منم باید هورمون ...

من دکتر که نیستم ولی فقط یه چیزی فهمیدم اینکه اصلا وقت از دست ندین و عکس از مچ دست هر سال داشته باشین تا با شرایط جدید دکتر نظر بده دختر من با ضد بلوغ و هورمون رشد تو دوسال 16 سانت قد کشید سن استخوانی هم یک سال اضافه شد به جای دو سال 

شما برا دخترت درمان انجام میدی؟ میشه شرایط دخترت رو‌ بگی از کی و چند سالگی شروع کردی ؟ دکتر دخترم بر ...

دختر من الان دو ساله ضد بلوغ و هورمون رشد میزنه حتی پورمتعبد آزمایش هورمون رشد از دخترم نگرفت گفت دیفرلین میزنی هورمون رشد هم بزن که جهش داشته باشه چون بعد از قطع دیفرلین یک سال بعد پریودی شروع میشه دخترم وقتی ده سالش بود بلوغ شروع شد با قد 130 و سن استخوانی یک سال کمتر (تاخیر استخوانی) الان دو سال گذشته 16 سانت قد کشیده دکتر گفت تا قد 153 154 دیفرلین ادامه بده و بعد قطعش کن .راستش تاپیک زیاد هست ولی اکثرا نصفه و بدون گفتن نتایج آخر خوبه این تاپیک هست ایشالا همه تا آخرین وضعییت رشد قدی دخترا رو همین جا اعلام کنن تا بقیه بتونن استفاده کنن

شما برا دخترت درمان انجام میدی؟ میشه شرایط دخترت رو‌ بگی از کی و چند سالگی شروع کردی ؟ دکتر دخترم بر ...

شربت ارجی پلاس بهش بده بهش بگو روزی ۵۰ تا ۱۰۰ تا بپره مثلا ساعت رو بگیره

دختر من الان دو ساله ضد بلوغ و هورمون رشد میزنه حتی پورمتعبد آزمایش هورمون رشد از دخترم نگرفت گفت دی ...

خب پس چه خوب که سن استخوانی دختر شما عقب بوده 

دختر شما صددرصد قد بلند میشه عزیزم 

همون عقب بودن سن استخوانی باعث شده تازه ده سالگی بلوغش شروع بشه ، مرسی عزیزم از اینکه تجربه ت رو گفتی

دختر من الان دو ساله ضد بلوغ و هورمون رشد میزنه حتی پورمتعبد آزمایش هورمون رشد از دخترم نگرفت گفت دی ...

عزیزم میشه بپرسم دخترتونو کجا بردید دکتر؟؟

اگه تهران هستی معرفی کن برای دخترم ببرمش

شربت ارجی پلاس بهش بده بهش بگو روزی ۵۰ تا ۱۰۰ تا بپره مثلا ساعت رو بگیره

مرسی عزیزم ، دکتر ساشه ی پدیاموند نوشته که دقیقا آرژنین هستش ، الان یه هفته ست استفاده می‌کنه 

فقط ترسم اینه آرژنین باعث نمیشه بلوغ سریع تر پیش بره ؟

سلام به همه ی مامان ها

دخترم توی سن ۹سال و سه ماهگی یک بار بوی عرقش تغییر کرد و دیگه حس نکردم .بردمش دکتر معاینه کرد و گفت سن بلوغش نرسیده.الان خیلی کم موی زیر بغلش و ناحیه شرمگاهیش رشد کرده .این ها علایم بلوغ هستش؟

خیلی از دوران پریودیش میترسم.البته از دردی که قراره بچم بکشه

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁