2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010251 بازدید | 15472 پست
عزیزم انشاا بالای ۱۶۰ میشه دختر گلتون برا دخترای ماهم دعا کنیدقد بلند بشن من ارزومه دخترم به۱۶۰ برسه

انشالله به امید خدا. من که واقعا هر کاری ک از دستم بر میومد براش کردم این 4 سال 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

این ۲۵ سانت قطعی هست؟آخه من الان تاپیک هام رو نگاه کردم چند ماه بعد دکتر بردن یه تاپیک زدم ک گفتم قد ...

نه اصلا قطعی نیست شاید بیشتر هم باشه. مهرسا علامت بلوغ ش شروع شد تا الان 28 سانت رشد کرد. 

از وقتی سینه ش جوانه زد تا الان 26ونیم سانت رشد کرده 

خیلی ها دیدم بیشتر 30 سانت هم قد کشیدن. بستگی ب ژنتیک داره و ابنکه بلوغ زود شروع بشه یا دیر

بچه ای ک با 125 بلوغ ش شروع میشه با بچه ای ک 145.معلوم ک فرق داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ۲۵ سانت قطعی هست؟آخه من الان تاپیک هام رو نگاه کردم چند ماه بعد دکتر بردن یه تاپیک زدم ک گفتم قد ...

دکترا به همه میگن ۱۵۰ یا ۱۵۵ به دختر من که گفته ۱۴۸ 

نه قطعی نیست شاید بیشتر هم باشه اما برا اینکه کمتر نباشه باید حتما از لحاظ تغذیه و ورزش و خواب رسیدگی کنی 

دکترا به همه میگن ۱۵۰ یا ۱۵۵ به دختر من که گفته ۱۴۸ نه قطعی نیست شاید بیشتر هم باشه اما برا اینکه کم ...

میگم عزیزم شما دخترتون 155 درسته؟ ۱۴۹ فکر کنم پریود شده بود؟ 

میگم عزیزم شما دخترتون 155 درسته؟ ۱۴۹ فکر کنم پریود شده بود؟

نه عزیزم دختر من ۱۳۲ ، ۹ سال ۶ماهشه هنوز به مرحله ی پریود نرسیده ،

از پارسال اسفند ماه وقتی ۸ سال و ۷ ماه بود سینه ش جوانه زد قدش ۱۲۷ سن استخوانی هم ۱۰ و نیم بود ،

دکتر خودش که از ۶ سالگی زیر نظرش بود گفت آمپول جلوگیری و هورمون رشد همزمان بزن ، اما چند تا دکتر دیگه رفتم گفتن نزن آخرین دکتر هم که الان دخترم زیر نظرش هست گفت فعلا نزن تا مراحل آخر اگه رشدش خوب نبود آنوقت درمان رو شروع میکنیم 

تهران دکتر علایی گفت اگه الان توقف بزنی مجبوری حتما هورمون رشد هم کنارش بزنی، گفت بچه خودش به طور طبیعی رشد می‌کنه تو با توقف جلوی رشد رو میگیری بعد مجبوری هورمون رشد بزنی درصورتیکه بچه خودش داره رشد می‌کنه ، به من گفت مثل اینکه بچه داره تند راه می‌ره حولش میدی بچه کله پا میشه 

والا از کار دکترا نمیشه سر در آورد هر کسی یه نظری میده دیگه من به دکتر علایی اعتماد کردم 

نه عزیزم دختر من ۱۳۲ ، ۹ سال ۶ماهشه هنوز به مرحله ی پریود نرسیده ،از پارسال اسفند ماه وقتی ۸ سال و ۷ ...

ببخشید عزیزم بعضی اسم ها کاربری شبیه همن منم که کلا تو حفظ کردن اسم افتضاحم.. 🫣

2 سال از سن خودش بیشتر!!!   میگم نکنه این سن استخوانیش هم بالا بره  بعد سخت میشه همه چیز 

تو این 1 سال 5 سانت یعنی رشد کرده؟؟  دیگه دستش چک نکردی ببینی سن استخوانیش چقد شده؟  اگ همون اختلاف 2 سال باشه اشکال نداره ب حرف دکترت گوش کن.

ولی اگ بیشتر شده باشه مثلا اختلاف 2 و نیم یا 3 سال باشه ب نظرم زیر نظر دکتر دیگه باش ک ی موقع زمان از دست ندی 

هورمون رشدش چک کردی؟ 

نه عزیزم دختر من ۱۳۲ ، ۹ سال ۶ماهشه هنوز به مرحله ی پریود نرسیده ،از پارسال اسفند ماه وقتی ۸ سال و ۷ ...

یک سال پنچ ماه حدودا 3 سال سن استخوانی جلو رفته و واقعا طبق تحقیقات و مطالبی که خوندم بهتره در کنار ضد توقف بلوغ هرمون رشد هم تجویز بشه در غیر این صورت شاید پریودی عقب بیفته ولی قد همونی میشه که از قبل امپول قرار بوده

ببخشید عزیزم بعضی اسم ها کاربری شبیه همن منم که کلا تو حفظ کردن اسم افتضاحم.. 🫣2 سال از سن خودش بیش ...

خواهش میکنم عزیزم چون تعداد کاربرا زیاد  هستن من خودم هم شرایط خیلی ها رو فراموش میکنم
پارسال برج ۲ که دخترم ۸ سال و ۹ ماه بود عکس گرفتم که سن استخوانی ۱۰ و نیم بود ، ماه پیش رفتم پیش علایی گفتم عکس بنویس گفت نیازی نیست و اشعه ضرر داره ، چکاپ نوشت که کمی هورمون رشد پایین بود و گفت ۶ ماه زمان میدم اگه رشد نکرد هورمون تجویز میکنم ، فعلا پدیاموند که آرژنین بالای داره تجویز کرد ،  دکتر گفت تا زمانیکه که سینه به اندازه نارنگی بشه جهش تمام میشه 

نظر شما اینکه که باید درمان رو شروع میکردم ؟ اینم آزمایشات ماه پیش 
Fsh: 5.32
LH:  0.42
استرادیول 2.0
IGFI: 189.

خواهش میکنم عزیزم چون تعداد کاربرا زیاد هستن من خودم هم شرایط خیلی ها رو فراموش میکنمپارسال برج ۲ ک ...

سطح هورمون ها خوب زیاد بالانرفته ولی هورمون رشدش کم 

میانگین ش از 60 تا 450.   یه جورایی متوسط رو به کم 

برا مهرسا نزدیک 400 بود برا همبن هورمون رشد لازم نبود

اگ با دارو خوب رشد نکرد ریسک نکن درمان شروع کن خیالت راحت بشه..  بچهای ما ک سن استخوانی شون بالاست پریود ک شدن  صفحاتشون زودتر بسته میشه 

فقط این کافی نیست که هورمون رشد تو بدن کافی باشه چون دیفرلین و ضد بلوغ ها سرعت رشد خیلی کم می‌کنند ح ...

نیکا حان دختر من هورمون رشدش بالا بود نزدیک به حد مجاز بود. اگ هورمون میزدم ممکن بود عوارض بدی براش داشته باشه ولی منم موافقم کسی ک هورمون ش کم باشه حتما انجام بده. چون تنهایی فایده نداره

مامان مهرسا من وارد نیستم  زیاد ولی دکتر گفت ضد توقف جلوی ترشح هرمون رشد میگیره  فرقی نداره کمبود باشه یا نه برای همین نیاز به تزریق هورمون رشد هست برای داشتن قد بلند، مگر هدف فقط جلوگیری و تاخیر پریود باسه خودت رو دخترت ببین میگی سالی 5 6 سانت افزایش داشته در صورتی که قبل از شروع درمان ماهی یک سانت قد می‌کشیده چون تو جهش بوده شما پریود انداختی عقب ولی به جای اون جهش رو نداشت مهرسا..من برای کسانی که بعدا میان و میخوان از تاپیک استفاده کنن از نظر دکتر دخترم ( داماد خانم دکتر رزاقی آذر )  دکتر پورمتعبد نوشتم شاید به درد کسی خورد

مامان مهرسا من وارد نیستم زیاد ولی دکتر گفت ضد توقف جلوی ترشح هرمون رشد میگیره فرقی نداره کمبود با ...

جهش رشد از کی شروع میشه برا دخترا و تا کی ادامه داره؟ من زیاد اطلاع ندارم در موردش