2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004263 بازدید | 15302 پست

مامانا شما دکتر فرزانه روحانی رو میشناسید؟ نظرتون راجه بهش چیه

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ۲۵ هرماه سایتش باز میشه باید خودت یا اگر کسی دور و برت هست تو این کارا سریع باشه پول بزنه وقت ب ...

دیر میشه تا اون موقع

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

ببخشید شما دقیق نمیدونی دخترت سینش جوانه زد چه سنی بود با چه قدی و قد الانشم بگی

دختر من ده ساله بود قد حدود ۱۳۲ اینا. الان ۱۴۰

وقتی پریود شد دکترش غافلگیر شد و تازه یادش افتاد هورمون و دیفرلین براش بنویسه. هر بار میبردم کلی عکس ...

دقییییقا مثل دختر من بوده دختر شما

فقط قد دختر من خیلی دیگه کوتاهه۱۴۱

شما متوقف نکردین بلوغ رو؟

دقییییقا مثل دختر من بوده دختر شمافقط قد دختر من خیلی دیگه کوتاهه۱۴۱شما متوقف نکردین بلوغ رو؟

ببخشید قد خودتون و پدرش چنده؟ 

چون من قد خودم 157 قد ابجیم 155 و ژن قد کوتاه داره خیلی نگرانم

ببخشید قد خودتون و پدرش چنده؟ چون من قد خودم 157 قد ابجیم 155 و ژن قد کوتاه داره خیلی نگرانم

خودن ۱۶۰ پدرش ۱۷۰ ولی عمه ش کوتاهه زیر ۱۵۰

سلام عزیزم شرایط دخترتون خیلی شبیه شرایط بلوغ دختر منه ، ولی متاسفانه برای من گفتند برای ضد بلوغ دی ...

سلام عزیزم 

چرا دکتر به شما کفت بعد پریود؟

11 سال و 9 ماه داشت ولی قدش کوتاهه

ترخدا بگین چکار کردین

بعد پریود آمپول زدین؟

فرقی نمیکنه فیزیکی کنارت باشم یا نهالانم پیشتم❤️

کآش شما پیش من بودی

دختر من وقتی پریود شد ۱۴۲ بود‌‌ .. یکسال و پنج ماهه پریود میشه.. الان ۱۵۵ هست.. سال اول خیلی خوب رشد ...

عریزم دختر شما قبل پریود جهش داشت؟

😢😢کاش همون اولین پریودیش براش آمپول میزدین دوست من این کار رو کرد

عزیزم دوستتون نتیجه دید؟

چند سالش بود دخترش؟

پس چرا دکترا به من میگن پریود شده دیره

مامان مهرسا بیا بین تو این کتاب سن استخوانی چی پیدا کردم 😍 مامانا شما هم بیاین با استفاده از این فر ...

سلام

این درسته؟!

فک نکنم مال بعد پریود درست باشه ها

اسمش هم شربت سرکه انگبین هست که تو عطاری ها می فروشناونایی که می خوان بلوغ دخترشون به تاخیر بندازن ا ...

این بعد اولین پریودم جواب میده؟

عریزم دختر شما قبل پریود جهش داشت؟

نه عزیزم قبلش که معمولی بود.. اما از ماه سوم پریودیش تا ده ماه بعدش جهش خوبی داشت.. تقریبا ۱۳ سانت .. الان حدود یکساله که در حد میلیمتر رشد داره.. تو یکسال آخر دو سانت قد کشیده 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔