2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1006090 بازدید | 15366 پست
ادل جان حس میکنم سن استخوانی بچه هامون مث همه شاید. دختر من یه کوچولو کمتر باشه .. حالا فردا گزارشش ...

من که بهت گفتم واسه دختر شما بازتره تا دست ادل

این عکس۱۲ سال

برای همین گفتم مطمینم دخترت ۱۲ بالاتر نیست

من که بهت گفتم واسه دختر شما بازتره تا دست ادلاین عکس۱۲ سالبرای همین گفتم مطمینم دخترت ۱۲ بالاتر نیس ...

من اگه از اول عکس مچ دست راست میگرفتم این همه استرس نمی کشیدم..چند بار هم قبلا به دکترش گفتم ولی گوش نکرد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه برندی میزنید و اینکه قد رو هر ماه دکتر چک میکنه که استپ نکنه

سلام واریوپپتیل ۳/۷۵  میزنم هر ۲۸ روز ولی اصلا راصی نیستم هر ماه هم به دکترش میگم این سینه هاش هی داره بزرگتر میشه طفل معصوم نمیدونم چکار بکنم خیلی براش ناراحتم

خب پس خوبه دیگه مطمین تره جواب

سلام عزیزم امروز سه بار به مرکز عکس برداری زنگ زدم کلا فک کنم یادشون رفته عکس دخترمو 😂🙄اینم از شانس ما ..با هزار استرس و دلهره زنگ زدم گفتن غروب ده دقیقه بعد خودشون زنگ زدن گفتن فردا صبح ..باورت میشه از استرس یه لحظه قلبم درد گرفت و نفسم رفت ..

سلام عزیزم امروز سه بار به مرکز عکس برداری زنگ زدم کلا فک کنم یادشون رفته عکس دخترمو 😂🙄اینم از شان ...

ببین من اصلا درکت نمیکنم

قراره چه اتفاقی بیوفته

برای چی برای همچین موضوعی به این حال انداختی خودتو؟؟

دوراز جون مگه قرار ازمایش خون خدای نکرده تست بیماری بگیری

واقعااا خودت از بین میبری سر قد دخترت

اصلا کوتاه بمونه ارزش داره هزار جور دردو بیماری به خودت وارد کنی؟؟؟

اگر نزدیکم بودی حسابی مشت و مالت میدادم

من مشکلاتی از سر گذروندم سر یه احتمال از وضعیت دختر کوچیکم

یک سال خودم نابود کردم از فکر و خیال

هزارجور بیماری خودم گرفتم

الان میگم سالم باشن

من یا تو تلاشمون کردیم و میکنیم نتیجه گرفتیم شکر

نگرفتیم بازم شکر جایی برای حسرت و ای کاش نزاشتیم

ببین من اصلا درکت نمیکنمقراره چه اتفاقی بیوفتهبرای چی برای همچین موضوعی به این حال انداختی خودتو؟؟دو ...

آخه شما نمیدونی من تو چه فرهنگی زندگی میکنم ..بخدا که دیوانه میکنن دخترمو .‌طرف رو هم فحش بدم باز حرف خودشو میزنه ..میدونم کارم اشتباه میدونم بزرگ سه قدرمو نمیدونه ولی دست خودم نیست از خودم بخاطر این اخلاق و افکارم متنفرم خیلی هم تراپی رفتم ولی ارزش نداره خودآزاری دارم من

آخه شما نمیدونی من تو چه فرهنگی زندگی میکنم ..بخدا که دیوانه میکنن دخترمو .‌طرف رو هم فحش بدم باز حر ...

تو هر فرهنگی زندگی کنی این. مردمی که از حرفهاشون واهمه داری همه جا حضور دارند

دلیل نمیشه باید یادبگیری محکم باشی تا دخترت ازت الگوی یه مادر مقتدر و قوی رو برداره 

گوربابای تمام مردمی که درهرصورت حرف مفت میزنن

تو هر فرهنگی زندگی کنی این. مردمی که از حرفهاشون واهمه داری همه جا حضور دارنددلیل نمیشه باید یادبگیر ...

کاش شما کنارم بودی تا این همه خودمو اذیت نمی‌کردم این همه مریضی نمی‌گرفتم