2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004542 بازدید | 15310 پست
دختر شما بعد پریود رشد قدش کندتر شد؟ وقتی پریود شد قدش چند بود؟

دختر من وقتی پریود شد ۱۴۲ بود‌‌ .. یکسال و پنج ماهه پریود میشه.. الان ۱۵۵ هست.. سال اول خیلی خوب رشد داشت‌‌‌ اما الان هفت هشت ماهه در حد دو سه سانت رشد داشته.. خیلی خیلی کند شده

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید عزیزم قدش چند سانت بود و الان چند سانت شده؟

موقع پریودی ۱۴۲ بود عزیزم.. الان یک سال و پنج ماه از پریودیش میگذره ۱۵۵ هست.. منتها خیلی خیلی کند شده رشدش ‌‌ تو هفت ماهه اخیر حدود دو سه سانت رشد داشته

😢😢کاش همون اولین پریودیش براش آمپول میزدین دوست من این کار رو کرد

نمی‌دونم خیلی ترسیدم از امپول‌‌ دکتر هم گفت پریود شده دیگه نمیشه کاریش کرد

موقع پریودی ۱۴۲ بود عزیزم.. الان یک سال و پنج ماه از پریودیش میگذره ۱۵۵ هست.. منتها خیلی خیلی کند شد ...

سلام عزیزم شب بخیر...بعد از پریودی همون یکسال اول جهش داشت؟من فکر میکنم بعد از پریودی هم یکسال اول یه جهش دارن

وقتی پریود شد پریودهاش منظم بود؟ دختر من 6 ماهه پریود شده و کاملا سر وقت و منظمه تواین 6 ماه هم 3 سا ...

خدا حفظش کنه عزیزم.. 

دخترم شهریور پریود شد ، مهر و آبان نشد.‌ ولی از آذر به بعد مرتب پریود شد‌‌‌ تا الان 

موقع پریودی ۱۴۲ بود عزیزم.. الان یک سال و پنج ماه از پریودیش میگذره ۱۵۵ هست.. منتها خیلی خیلی کند شد ...

از اول پریودهاش سر وقت و منظمه ؟ دختر من فقط ماه اول و دوم سر قت نبود دیگه 26 روز یکبار پریود میشه

سلام عزیزم شب بخیر...بعد از پریودی همون یکسال اول جهش داشت؟من فکر میکنم بعد از پریودی هم یکسال اول ی ...

آره دقیقا سال اول حدود ۱۱ سانت رشد داشت.. ولی بعدش در عرض هفت هشت ماه دو سه سانت 

از اول پریودهاش سر وقت و منظمه ؟ دختر من فقط ماه اول و دوم سر قت نبود دیگه 26 روز یکبار پریود میشه

آره عزیزم.. فقط ماه اول که شد دو ماه بعدش رو نشد.. ولی بعدش مرتب سر وقتش 

دختر شما چند سالشه؟ چند سانت بعد پریودی رشد داشته؟

آره دقیقا سال اول حدود ۱۱ سانت رشد داشت.. ولی بعدش در عرض هفت هشت ماه دو سه سانت

دختر من 6 ماه پریود شده ولی 3 سانت رشد کرده .البته همیشه پاییز و زمستان رشدش خیلی کم بوده خدا کنه صفحاتش بستە نشه و سه چهار سانت رشد کنه

[QUOTE=372182640]آره دقیقا سال اول حدود ۱۱ سانت رشد داشت.. ولی بعدش در عرض هفت هشت ماه دو سه سانت [/QUOTEبله درسته....منم دوماهه دخترم پریود شده ولی مشخصه مثل دوران جهش قبل از پریودیش کاملا مشخصه جهش داره