2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004312 بازدید | 15305 پست
بله عزیزم دختر من دو سال قبل از شروع آمپول سالی چهار سانت قد کشید ولی با شروع آمپول سالی حدود ۷ سانت ...

دقیقا مثل دختر من خداکنه دخترم دو سه سالی که بهش امپول میزنم قد بکشه دیگه هورمون نزنم همینجوری هم دو‌ماهه تپش قلب گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمسن استخوانی دخترت بالاس نسبت به اینکه پریود شده و قدش متاسفانه کوتاه .به نطرم دکترش عوص کن ...

هورمون رشدش بالاتر از نرماله

بنطر شما یعنی توقف رو بزنم با هورمون رشد؟

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

سلام عزیزمسن استخوانی دخترت بالاس نسبت به اینکه پریود شده و قدش متاسفانه کوتاه .به نطرم دکترش عوص کن ...

شما موردی دیدین بعد پریود توقف زده باشن و نتیجه گرفته باشن؟

نکنه نتیجه عکس بده

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

اطلاع دارید بعد از دو بار پریودی میشه دیفرلین تزریق کرد ؟ دکتر با اولین پریود دخترم براش دیفرلین و ه ...

سلام 

ما کدوم دکتر رفتین که گفت بعد پریود دیفرلین بزنین؟

ممنون میشم جواب بدید🌹

دقیقا مثل دختر من خداکنه دخترم دو سه سالی که بهش امپول میزنم قد بکشه دیگه هورمون نزنم همینجوری هم دو ...

انشالله عزیزم به خودت استرس نده من اینقد استرس داشتم اینقدر سر بلوغ دخترم گریه کردم تا خودمو مریض کردم تورو خدا خودتو اذیت نکنید ارزش نداره

علایم همون مو زاید یکم زیر. و بوی عرق. ترشح هست؟

اولیه بله 

اما علامت اصلی جوونه زدن نوک سینه هست که دکتر ممکن دارو شروع کنه 

قبلش لازم به مداخله نیست ممکن روند کند پیش میره 

فعلا امضا ندارم
بزرگتر بود سه ماه قبل از پریودی عکس گرفتم 13 سال و ده ماه بود وقتی عکس را به دکتر نشون دادم که پریود ...

سلام

یعنی هورمون رشد رو بعد پریود زدید؟

انشالله عزیزم به خودت استرس نده من اینقد استرس داشتم اینقدر سر بلوغ دخترم گریه کردم تا خودمو مریض کر ...

دست خودم نیست خوبه خوبم فقط کافیه تو‌اینستا یا هرجایی یه کامنت منفی ببینم در صورتی که چندتا دکتر رفتم و مطمینم کردن از این کار ولی بازم استرس میاد سراغم

هورمون رشدش بالاتر از نرمالهبنطر شما یعنی توقف رو بزنم با هورمون رشد؟

عزیزم وقتی هورمون رشدش خوب هست هیچ نتیجه ای نداره سوماتروپین بزنی ولی ممکنه برات دیفرلین تجویز کنند اگر تهرانی حتما برو محمدرضا اعلایی تو کارش بیسته اون بهت میگه چکار کنی

عزیزم وقتی هورمون رشدش خوب هست هیچ نتیجه ای نداره سوماتروپین بزنی ولی ممکنه برات دیفرلین تجویز کنند ...

مرسی. وقت نمیده

بدون وقت برم میبینه؟

دکتر محمد رضا اعلایی اگر نتونستی نوبت بگیری برو‌پیش فریبا قاسمی تو‌شریعتی یکی از دوستان من رفته بود ...

مممنون 

مرسی. وقت نمیدهبدون وقت برم میبینه؟

ببین ۲۵ هرماه سایتش باز میشه باید خودت یا اگر کسی دور و برت هست تو این کارا سریع باشه پول بزنه وقت بگیری چون تو‌پنج دقیقه پر میشه ولی واقعا ارزش داره بری