2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005201 بازدید | 15333 پست
الان ۹ سال ۵ ماهشه دو ماه پیش باز آزمایش هورمونی داد دکتر گفت هنوز مونده تا پریود ولی از اول این ماه ...

عزیزم نگران نباش.‌ انشالله که به این زودی پریود نمیشه ‌.. من نمی‌دونم چرا اینقدر فاصله بین جوونه زدن سینه تا پریودی دخترم کم بود.. اگر آزمایش دادی نگران نباش پس.‌ من هیچ اقدامی برای پریود نشدنش نکردم.. چون فک میکردم دو سال دیگه پریود میشه.. وقتی هم شد باز هم هیچ‌کار نکردم.. فقط به تغذیه و خواب و ورزشش رسیدم.. یه دوره هم شربت ال آرژنین و مکمل دادم.. چون خیلی حساسم از قرص و آمپول و اینا ترسیدم.. چاره ای نبود، گفتم بزارم  روال طبیعی رشدش رو بکنه.. اما هر شب با دغدغه قدش می‌خوابم 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای چقدر زود پریود شده ! شما خودت اینطوری بودی زود پریود شدی ؟ شاید به شما رفته آزمایش هم دادید آ ...

عزیزم میشه لطفا قد دختر منم حساب کنید

سن استخوانی ده سال سن تقویمی هشت سال و ۹ ماه قد ۱۲۸

عزیزم یعنی ده سالگی پریود شد؟؟سخت نبود براش ؟!من میترسم آمپول دخترمو قط کنم تپل هم هست میدونم زود پر ...

آره عزیزم.. مرداد تولد ده سالگیش رو گرفتم.شهریور پریود شد .. چرا خیلی سختشه بچم... دل درد میگیره ،بی حال میشه، اعصابش بهم میریزه، فقط خدارو شکر خونریزیش کمه.‌ چهار پنج روزه ست ، من خودم لباس زیرش رو میشورم.. اگر گاهی شرت یا شلوارش کثیف بشه خودم می‌شورم.. میگم اذیت نشه هنوز خیلی بچه ست😔

عزیزم یعنی ده سالگی پریود شد؟؟سخت نبود براش ؟!من میترسم آمپول دخترمو قط کنم تپل هم هست میدونم زود پر ...

انشالله که نمیشه.. منم همش میگم کاش دخترم ۱۳سالگی میشد.. دختر من لاغر بود ها.. ولی شد...

دوستانی که ضد توقف یا هورمون رشد برای دختراتون می‌زنید ایا شماره قبلش دکتر ارتوپد رفتین و انحرافات ...

دخترم وقتی پریود شد دکترش براش توقف بلوغ و هورمون رشد داد و گفت باید قبل از شروع دارو دکتر چشم پزشک و ارتوپد حتما تایید کنن

آره عزیزم.. مرداد تولد ده سالگیش رو گرفتم.شهریور پریود شد .. چرا خیلی سختشه بچم... دل درد میگیره ،بی ...

بمیرم برای بچه های بی گناهمون اینقد مواد عجیب غریب به خوردمون میدن زود بلوغ میشن 

دوستانی که ضد توقف یا هورمون رشد برای دختراتون می‌زنید ایا شماره قبلش دکتر ارتوپد رفتین و انحرافات ...

من قبلش پیش همین دکترا هست که ورزش اصلاحی میدن ..بردم تمام بدنش رو چک کرد ولی می‌گفت دخترت وقتی راه می‌ره یه پاشو کج می‌کنه دیگه مشکلی نداشت

بمیرم برای بچه های بی گناهمون اینقد مواد عجیب غریب به خوردمون میدن زود بلوغ میشن

آره واقعا.. خیلی کوچکن بخدا.. من طرز تفکر دخترم خیلی بچگانه هست.. هنوز گاهی گولش‌میزنم مثه بچگی‌هاش.. نمی‌دونم این پریودی رو کجای دلم بزارم آخه؟

آره واقعا.. خیلی کوچکن بخدا.. من طرز تفکر دخترم خیلی بچگانه هست.. هنوز گاهی گولش‌میزنم مثه بچگی‌هاش. ...

دختر شما بعد پریود رشد قدش کندتر شد؟ وقتی پریود شد قدش چند بود؟

آره واقعا.. خیلی کوچکن بخدا.. من طرز تفکر دخترم خیلی بچگانه هست.. هنوز گاهی گولش‌میزنم مثه بچگی‌هاش. ...

وقتی پریود شد پریودهاش منظم بود؟ دختر من 6 ماهه پریود شده و کاملا سر وقت و منظمه تواین 6 ماه هم 3 سانت رشد کرده