2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 928359 بازدید | 14135 پست
من دیگه زیاد نگران قدش نیستم نگران جوش ها صورتشم ک همیشه شیرینی میخوره دختر منم ۸ سالگی سینه ش جوانه ...

شما موی زیر بغل رو تو ۸ سالگی با چی زدید؟دخترم برا لباسای باز حساسه

ب ی ک ی ن ی هم موی زاید داشت؟یا فقط زیر بغل

خداروشکر.. جوش هاش هم با تغذیه مناسب درست میشهخدا حفظش کنه براتونمو زاید بکینی فقط خیلی کم داره اونم ...

خیلی عالی فد کشیده  وقتی سینه ش برجسته میشه از اون موقع جهش رشدش زیاد میشه 

مو کرکی نه دختر من چند تار مو بالغ ضخیم داشت مشکی مشکی

عکس و همون لحظه تصویرش میدن ولی نتیجه عکس ک دکتر رادیولوژی باید ببینه شاید چند روزی طول بکشه برا من ۲ روز زمان برد

دختر من الان ۴ ۵ سالی هست تکواندو میره  البته پارسال نینجا رفته بود سالی ۵ ماه باشگاه میره بعدش تنبلی ش میشه نمیره

ورزش خیلی خوبه برا افزایش قد 

هورمون رشد تحریک میکنه جدای اون  چربی ها آب میکنه ک باعث میشه استروژن هم کم بشه بلوغ زودرس کنترل میکنه تا حدودی.

دختر من بلوغ ش بخاطر کم‌کاری تیروید بود  همون سال صخره نوردی میرفت ورزش زیاد داشت ولی بلوغ زودرس هم گرفت 

اگ بیماری باعث بلوغ نشه ورزش خیلی کمک میکنه ک کنترل بشه

تکواندو عالی برا قد من همه دوستای مهرسا میبینم که حرفه ای ورزش میکنن قشنگ ی سر گردن از خواهرهاشون بلندترن. با اینکه خانواده بلند قد ندارن خیلی خوبه قد میکشن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نخرید براش یا ماهی یکبارتو پریودی طبیعیه ادم دلش شیرینی بکشهدخترم از چاقی خیلی بدش میاد با اینکه ...

من نمیخرم یا خودش میخره یا انقد التماس باباش میکنه ک اونم رام میشه

ی شب تا صبح نشست ی کیلو بستنی خورد  فرداش پر صورتش جووش. صورتش پر چاله چوله شده

شما موی زیر بغل رو تو ۸ سالگی با چی زدید؟دخترم برا لباسای باز حساسهب ی ک ی ن ی هم موی زاید داشت؟یا ف ...

اول بکینی درآورد  بعد چند ماه زیر بغل 

اوایل اصلا نمیذاشت دست بزنم ولی بزرگتر شد خودم براش موبر زدم چون بچه س بلد نبود  امسال دیگه خودش تمیز میکنه بدنش و

عزیزم شما شیراز پیش دکتر لیلا مهدی زاده بردید؟نتیجه چطور بود؟دختر شما ورزش میکنه؟

تا حالا سه بار ویزیت آنلاین بوده کە ماه اول با داروهاش یک ساات و نیم .ماه دوم که داروهاشو مرتب نخورد وزمستان بود و همش مریض نیم سانت .خرداد هم ویزیت سوم بود که داروهاشو بجز ال آرژنین خورد که به جای قرص ال آرژنین پودر پدیاموند بهش دادم و یک سانت قد کشید 

عزیزم شما شیراز پیش دکتر لیلا مهدی زاده بردید؟نتیجه چطور بود؟دختر شما ورزش میکنه؟

دکتر مهدی زاده میگه تا 17 سالگی قد دختر رشد میکنه و میگفت قدش برای سنش خوبه و به 160 میرسه تا 18 سالگی .میگفت هنوز بچه ست و رشد میکنه. واقعا نمیدونم راست میگه یا نه چون دکترای غدد یه چیز دیگه میگن

سلام عزیزان ...یه سوال داشتم دختر من طفلک به شدت پاهاش درد داره طوری که از پا درد خوابش نمیبره....ازمایشم دادم هیچ مشکلی خداروشکر نداشت...پدرش میگه این درد رشد هستش....به نظرتون چقدر میتونه صحت داشته باشه و درد رشد باشه؟

خیلی عالی فد کشیده وقتی سینه ش برجسته میشه از اون موقع جهش رشدش زیاد میشه مو کرکی نه دختر من چند تا ...

ممنون عزیزم.. خدا کنه کوتاه نمونه دخترم

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

سلام قربونت عزیزم ممنون . مهرسا هم خوبه الان ۱۶۰ شدهولی نگاه میکنم نسبت ب بقیه بچهاکمتر رشد کرده تو ...

سلام عزیزم 

خدا رو شکر که مهرسا جان بالاخره ۱۶۰رسید فک کنم دیگه خیالتون از بابت قد. راحت باشه انشاالله حداقل ۵۰سانت دیگه هم قد می کشه ولی ای کاش بتونید خوابش رو تنظیم کنید یکم زود بخوابه آخه حیفه اینهمه تلاش کردین دیگه آخراشه 

سلام عزیزم خدا رو شکر که مهرسا جان بالاخره ۱۶۰رسید فک کنم دیگه خیالتون از بابت قد. راحت باشه انشاالل ...

سلام عزیزم  اره ولی باز از همه بچها فامیل کوتاه تر. دیشب همه جمع بودیم ماشالله همه بلند  کوتاه ترین شون مهرسا بود خودش هم هی میگه قرص بخرید خوابم درست کنید 

سلام عزیزان ...یه سوال داشتم دختر من طفلک به شدت پاهاش درد داره طوری که از پا درد خوابش نمیبره....از ...

سلام برادر منم اینطوریه، همین دیشب ساعت ۳ بیدار شد یه عالمه گریه کرد از درد پاش

بخاطر رشده نگران نباش

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
سلام عزیزم اره ولی باز از همه بچها فامیل کوتاه تر. دیشب همه جمع بودیم ماشالله همه بلند کوتاه ترین ...

عزیزیممم

بازم خدا رو شکر که به قد نرمال رسیده حالا دیگه کوتاه نیست انشاالله چند سانت دیگه هم رشد می کنه باهاش صحبت کنید قد بلند داشتن خوبه ولی مهمتر از اون بخت و اقبال بلند داشتن مهمه

ببخشید قد ژنتیکی مهرسا جان چقدر بود؟

دختر منم این ماه مکمل و لبنیات نمی خوره خوابش تنظیم نیست فک کنم وزنش هم بیشتر شده حالا هفته بعد ببرم دکتر ببینم چی میشه توکل به خدا

همش می گفتم بهار و تابستون بیشتر قد می کشه ولی با این اوضاع بازم موقع مدرسه بیشتر می تونستم کنترلش کنم

عزیزیمممبازم خدا رو شکر که به قد نرمال رسیده حالا دیگه کوتاه نیست انشاالله چند سانت دیگه هم رشد می ک ...

میانگین قد منو باباش ۱۶۱.۵ ۱۶۲ 

من به جز قد برا سلامتیش میترسم  

میانگین قد منو باباش ۱۶۱.۵ ۱۶۲ من به جز قد برا سلامتیش میترسم

بله عزیزم درکتون می کنم ولی متاسفانه بچه ها تو دوران بلوغ سرکش میشن به حرف هیچ کس جز دوستاشون گوش نمی کنن انشاالله این دوران رو هم به سلامتی پشت سر بزارین می دونم تحملش واقعا سخته دختر من قبل شروع آمپول که علایمش شروع شده بود به قدری لجباز شده بود که از الان نگران دوران بعد آمپول هستم باید اعصاب آهنین داشته باشیم