2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010964 بازدید | 15487 پست
عزیزم دختر من شش سالگی قدش۱۲۵ بود هشت سالگی ۱۳۳ الآنم ۱۵۰ به نظرت به ۱۶۰ میرسه عکس مچ دست هم تازگی گ ...

دخترم 11 سال و 11 ماهگی 150 بود . دختر شما شکر خدا خیلی خوبه و 165 کمتر نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی توضیحات عکس که اشاره کرده به اختلاف سن استخوانی و واقعی ،نوشته علت یا چاقیه یا ارثیه یا بلوغ زود ...

علتش مشخص بلوغ زودرس. دختر من لاغر لاغر بود  ۸ سالگی ۲۱ کیلو بود با قد ۱۳۰  سن استخوانیش ۶ ماه بیشتر بود به مرور این اختلاف سن واقعی و استخوانی زیاد شد تا به ۱۸ ماه رسید ک دیگه براش تعویق بلوغ زدم 

به نظرم تا سن ایتخوانیش به ۱۲ نرسیده براش آمپول بزن که بتونه قد بکشه رشد کنه چون بعد سن ۱۲ دیگه رشد خیلی زیادی نداره و صفحات سریع تر بسته میشه  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم وضعیت دختر شما کمی شبیه دختر من بود از لحاظ اختلاف سن استخوانی.الان تو چه شرایطی هستید؟منظورم ...

شرابطه تون مثل مامان آنیل اونم سن استخوانی بالاس ولی هنوز دخترش کاملا وارد مرحله بلوغ نشده  برا همین دکتر براش آمپول ننوشته. دکتر هنوز مطمعن نیست بخاطر بلوغ زودرس باشه بهش زمان داده که ببینه روند بلوغ ش چطور پیش میره

شرابطه تون مثل مامان آنیل اونم سن استخوانی بالاس ولی هنوز دخترش کاملا وارد مرحله بلوغ نشده برا همین ...

اخه معیار اصلا بلوغ نیست ،سن استخوانیه

اگر به بلوغ هم برسه ولی سن استخوانی جا داشته باشه خب بعد از پریود شدن هم قد میکشه ولی سن استخوانی بالا بره پریود هم نشه رشدی نداره.پس علت ندادن امپول چیه.جلو بالا رفتن سن استخوانیو میگیره.

و یک سوال امپول ضد بلوغ ک میزنن سرعت رشد قدی کم میشه؟

فکر میکردم همزمان رشد هم میزنن،گفتن لازم نداره یا بعدا باید بزنه؟

نه چیزی نگفت ولی خب دکتر دومی پرسید که پول داری بعدا اگه هورمون رشد نیاز داشت بخری ..همون جا گفتم من هورمون رشد نمی‌زنم براش دیگه چیزی نگفت ..ولی خب دختر من تو این دوسالو نیم ۱۷ سانت قد کشیده و عالیه چیزی حدود سالی ۷ سانت ..برای بچه های که در طول سال کمتر از ۴ سانت رشد می‌کنند هورمون رشد تجویز میشه

اخه معیار اصلا بلوغ نیست ،سن استخوانیهاگر به بلوغ هم برسه ولی سن استخوانی جا داشته باشه خب بعد از پر ...

نمیدونم والا چرا نمیده. آخه بهترین دکتر های تهران هم برده ظاهرا ولی آمپول نمیده 

بعد آمپول سرعت رشد کمتر میشه برا بعضی ها هم رشدشون خوبه تغیری نمیکنه

ولی با آمپول سن استخوانی یا ثابت میمونه یا با سرعت کمتری رشد میکنه و بچه جا داره برا رشد

سلام عزیزم خوبی نیستی یه مدته؟ مهرسا جون قدش چنده الان؟

سلام قربونت عزیزم ممنون . مهرسا هم خوبه الان ۱۶۰ شده

ولی نگاه میکنم نسبت ب بقیه بچهاکمتر رشد کرده تو ۵. ۶  ماه ۳ سانت رشد داشته  بعد شش ماه پریود رشد کمتر هم میشه

خوابش افتضاح شب تا صبح بیدار. همش هم داره شیرینی و بستنی و کیک شکلات میخوره. اصلا انگار سیری نداره این بچه

پر صورت ش شده جوش  خسته م کرده بخدا

سلام قربونت عزیزم ممنون . مهرسا هم خوبه الان ۱۶۰ شدهولی نگاه میکنم نسبت ب بقیه بچهاکمتر رشد کرده تو ...

خدارو شکر عزیزم قدش که عالیه دیگه اذیتش نکن مطعمن باش دوسه سانت دیگه هم قد می‌کشه .

سلام قربونت عزیزم ممنون . مهرسا هم خوبه الان ۱۶۰ شدهولی نگاه میکنم نسبت ب بقیه بچهاکمتر رشد کرده تو ...

هنوز مدت زیادی نیست که پریود شده تا دوسال ریز ریز قد می‌کشه سالی دوسانت هم بکشه باز ۱۶۴ عالیه 

نه چیزی نگفت ولی خب دکتر دومی پرسید که پول داری بعدا اگه هورمون رشد نیاز داشت بخری ..همون جا گفتم من ...

پس به دختر منم نمیدن الان

البته درستش اینه ازمایش بگیرن ببینن میزانش چقدره