2777
2789

نسبتشون چیه ؟؟

یه روز ماکارونی با سویا بزار ناهارشم کوکو سیب زمینی با مخلفات 

ناهار اش رشته بزار یه شبم  لوبیا پلو بدونه گوشت همراه با سبزی

ناهار کوکو سبزی بزار شام رشته پلو بزار

ناهار سوپ بزار و شام شوید پلو با تن ماهی 😐

مامانته دیگ اشکال نداره خودشونم وسیله بخرن بیارن چهار روز میمونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی موجودیم۴۰۰ تومانه قراره چند روز بمونن چی بخرم باهاش.؟

وای استرس گرفتم.. 

لااقل نیم کیلو گوشت چرخی بخر،، واویشکا با عدس پلو کن یه روز.. 

2تا سینه مرغ بخر کتلت مرغ کن.. 

با سویا ماکارونی کن.. 

براشام اینا کوکو هارو بپز.. 

استانبولی باسویا کن.. 

زیادسخت نگیر،چه میشه کرد💔

کسی نیست ازش قرض کنی 1تومن اینا😔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
خیلی زشته باورت میشه با خانواده م بیشتر از غریبه رودربایستی دارم بعدش مامانم زبونش تند و تیزه یه تیک ...

چی بگم؟ دیگه وقتی مادر اینجور باشه از غریبه چه توقعی هست.... بنظرم بهترین کار قطع ارتباط کامل با این‌مادره

يه مرغ بخر بگو تكه خورشتيش كنه يكمشو بده چرخ كنه با سويا قاطي كن اين چن روز باهاش دو وعده ناهار بده ...

باورت میشه امروز ۷ مرتبه نادعلی خوندم به نیت اینکه کنسل شه نیان ولی متاسفانه کنسل نشد.میوه هم ندارم مایع دستشویی هم دارم یه صابون گذاشتم داخل سرویس خیلی زشته نه؟  

وای استرس گرفتم.. لااقل نیم کیلو گوشت چرخی بخر،، واویشکا با عدس پلو کن یه روز.. 2تا سینه مرغ بخر کتل ...

چهار صد تومن فقط نیم‌کیلو چرخی میشه یا حتی کمتر. دیگه به سینه مرغ و اینا نمی‌رسه. مهمون یه روزم که بخواد بمونه حداقل با میوه و غذا دو تومن پول‌میخواد. چجوری با چهار صدتومن چهار روز پذیرایی کنه؟

باورت میشه امروز ۷ مرتبه نادعلی خوندم به نیت اینکه کنسل شه نیان ولی متاسفانه کنسل نشد.میوه هم ندارم ...

بگو ویروس گرفتیم حالم خوب نیست. بیاید یخوردم از ما مراقبت کنید افتادیم تو‌خونه. تا بلکه برن

خیلی زشته باورت میشه با خانواده م بیشتر از غریبه رودربایستی دارم بعدش مامانم زبونش تند و تیزه یه تیک ...

من كاااااامل دركت ميكنم بنظرم مهموني ندي بهتره ناراحت ميشه قطعا مامانت اما بگو مريضيم و داريم بدترر ميشيم جاي بهتر شدن اينجوري شر و بحثش كمتره 

چهار صد تومن فقط نیم‌کیلو چرخی میشه یا حتی کمتر. دیگه به سینه مرغ و اینا نمی‌رسه. مهمون یه روزم که ب ...

میگم دیگهههه یا نیم کیلو چرخی بخره،یا 2 تیکه سینه.. 

مخلوطی با سویا یه چی کنه،، ولی باز کمه.. 

میگه مامانشم زبونش تنده،دلم گرفت💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
باورت میشه امروز ۷ مرتبه نادعلی خوندم به نیت اینکه کنسل شه نیان ولی متاسفانه کنسل نشد.میوه هم ندارم ...

نه زشت نيست اما اگر مامانت گيره بپيچون مامان منم اهل تشريفاته مهموني ساده بهش بر ميخوره در صورتيكه من خودم واقعا اينجوري نيستم اگر ديدي راه پيچوندن نيست از دو مدل ميوه بازخيار بخر اسلايسي كن تو جامي چيزي بريز مدل جديد باشه يعني نخواي ظرف ميوه خوردي پر كني