2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011877 بازدید | 15522 پست
سلام قربونت عزیزم ممنون . مهرسا هم خوبه الان ۱۶۰ شدهولی نگاه میکنم نسبت ب بقیه بچهاکمتر رشد کرده تو ...

عزیزم بچه ها ب حرف پزشک بیشتر گوش میدن ببرین پزشک تغذیه.چه ورزشی میکنه دخترتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هله هوله قطع کردم بجز تفریح و ...نان و برنج خیلی کمپروتیین بیشتر،سالاد بیشترپزشک تغذیه ی دوره بردم د ...

چقدر عااالی آفرین...

منم چندروزه تلاش کردم.. هله هوله و بستنی:قطع کردم

ولی فقط وزنش بالا نرفته..‌کم نشده

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

خدارو شکر عزیزم قدش که عالیه دیگه اذیتش نکن مطعمن باش دوسه سانت دیگه هم قد می‌کشه .

خداکنه ۳ سانت دیگه حداقل قد بکشه  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

هنوز مدت زیادی نیست که پریود شده تا دوسال ریز ریز قد می‌کشه سالی دوسانت هم بکشه باز ۱۶۴ عالیه

بیشتر رشدشان همون ۶ ماه اول بعدش کمتر میشه  سن استخوانیش خوب بود انتظار داشتم بیشتر قد بکشه

سلام قربونت عزیزم ممنون . مهرسا هم خوبه الان ۱۶۰ شدهولی نگاه میکنم نسبت ب بقیه بچهاکمتر رشد کرده تو ...

عزیزم خداروشکر ۱۶۰ رسیده مطمعن باش ۴ ۵ سانت دیگ رشد میکنه.. شبرینی و بستنی نزار بخوره

ببخشید شما فقط ضدبلوغ زدید یا هورمون رشد هم زدید؟

من همه مادرا قاطی کردم.. میشه اگ امکان داشت یه شرح حالی از اول تا الان بهم بگید؟

میخوام نگرانیم کم بشه

دخترم جوانه سینه داره

با قد ۱۳۳ وزن ۱۳۵و۶۰۰ 

و ۸ سالو ۲۲ روزشه

عزیزم بچه ها ب حرف پزشک بیشتر گوش میدن ببرین پزشک تغذیه.چه ورزشی میکنه دخترتون؟

نه اصلا گوش نمیده دکتر خودش ک میرفت مدام تذکر میداد روی خواب و تغدیه ش. چند روز گوش می‌کرد باز انگار ن انگار

دیروز نیم کیلو شیرینی خامه ای یجا خورد.  بعد میگفت فردا برم بستنی کیلویی بگیرم بخورم. ... اصلا حرف گوش نمیده  نمیدونی با چه ذوقی میخوره انگار تو عمرش شیرینی ندیده

ببرید پزشک تغذیهتو خونه هم هله هوله نذارید بمونه

دیگ خودش ترسیده نمیخوره.. فقط دیشب یه بستنی خورد..خیلی شکمو هست.. بشدت دلش کشیده بود..بخاطر اینکه بچه هست گفتم بخور ولی تا ده روز خبری از بستنی نیست

شما دخترتون ورزش هم کرد؟

عزیزم خداروشکر ۱۶۰ رسیده مطمعن باش ۴ ۵ سانت دیگ رشد میکنه.. شبرینی و بستنی نزار بخورهببخشید شما فقط ...

من دیگه زیاد نگران قدش نیستم نگران جوش ها صورتشم ک همیشه شیرینی میخوره 

دختر منم ۸ سالگی سینه ش جوانه زد البته ۶ ماه قبلش مو ذاید درآورده بود 

قدش ۸ سالگی ۱۳۰ بود. دختر شما قدش خیلی خوبه  اگ سن استخوانیش با سن خودش یکی باشه عالیه

من فقط تعویق بلوغ زدم چون رشد خوبی داشت  قبل آمپول سالی ۹ سانت قد میکشید

سلام دختر من هفت ساله و پنج ماهشه با قد ۱۲۰ به نظرتون کوتاههخودم ۱۵۳, پدرش ۱۷۵دوست دارم تا ۱۶۰ برسه

قد متوسط برا دختر ۷.۵ سال. ۱۲۵ 

البته ممکن بعدا تو بلوغ جهش داشته باشه این کمبود جبران کنه

فعلا تو این سن نمیشه گفت قد نهایی ش چقد میشه

کمبود ویتامین دی یا آهن یا کلسیم اگ داره بهش مکمل بده

من دیگه زیاد نگران قدش نیستم نگران جوش ها صورتشم ک همیشه شیرینی میخوره دختر منم ۸ سالگی سینه ش جوانه ...

خداروشکر.. جوش هاش هم با تغذیه مناسب درست میشه

خدا حفظش کنه براتون

مو زاید بکینی فقط خیلی کم داره اونم در حد کرکی  هست بنظرم..‌یعنی مثل مو ساق دست نازک و خیلییی کم

دخترم تو ۶ ماه گذشته فقط ۳ سانت بلند شده.. 

دکترش گفت ۴ ماه دیگ ببرمش..

ولی نگرانم..ماه بعد انجام میدم میبرم

فقط ببخشید عکس مچ دست چپ گفته بگیرم..و سنو رحم و تخمدان وفتی عکس میگیرن زود بهم میدن اون عکس رو؟

خدا خیرت بده ک این تاپبک رو زدی.. نمیدونی چه حال بدی داشتم ..کمی آرومتر شدم

کلاس والیبال ثبتنامش کردم.. و رژیم غذایی رعایت کنه

شما دخترتون ورزش فرستادید؟

بنظرتون تکواندو چطوره برا قد؟

نه اصلا گوش نمیده دکتر خودش ک میرفت مدام تذکر میداد روی خواب و تغدیه ش. چند روز گوش می‌کرد باز انگار ...

خب نخرید براش 

یا ماهی یکبار

تو پریودی طبیعیه ادم دلش شیرینی بکشه

دخترم از چاقی خیلی بدش میاد با اینکه کوچیکه رو بدنش حساسه.ب منم میگ چرا شکم داری😂