2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز دسمال میکشم هر روز

چیزیم کثیف باشه زود میشورم

شده روزی دوبارم تمیز میکنم

لباس هر چی میشورم زود اتو میکشم

لباسامونو تا در میاریم میشورم کلا نمیزاری چیزی کثیف بمونه

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽

خانوما تسترم دود گرده بعد بدنه اش از بیرون  بخاطره دودا سیاه وتیره شده باچی تمیز کنم وایتکس سرکه جوش شیرین زدم نشد تنها راهش رنگ کرده بوم رنگش کنن یاراهی هست

خدایا ازته قلبم بتواعتماددارم میدونم هیچ وقت دستمو رهانمیکنی 
صبح ها پامیشیم تمیزی میکنئم هفته ی بار کابینت تمیز میكنیم برای این همیشه تمیزه

پول ابتون زياد نمياد هميشه فكر ميكنم كسايي كه خ تميزكاري ميكنن اب زياد مصرف ميكنن

یک عدد چپی 

صبح ها پامیشیم تمیزی میکنئم هفته ی بار کابینت تمیز میكنیم برای این همیشه تمیزه

آخه من صبحا پامیشم یکم کار میکنم دیگه جنازم میوفته رو زمین ظرفای دیشبو میشورم یه گردگیری کلی میکنم سینک و میشورم ظرفارو جمع میکنم میزارم تو کابینتا بعد وقتی آشپزخونه رو تمیز کردم دیگه به اتاقا و مرتب کردنشون واقعا جونم نمیمونه خسته میشم

یه بار همه جارو صفر تا صد تمیز کنید

من خودم مجردم اما تو خونه به وسیله بردارم سریع دوباره سرجاشه یعنی همون لحظه تمیز کاری میکنم از نامرتب بودن وتلنبار شدن کارا متنفرم

اینجوری خونه همیشه تمیزه😊