2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری یادشون دادی مرتب باشن؟ 

پسر بزرگم خودش مرتب بود کلا هم بهشون میگم بعد بازی مرتب کنید اتاقتونو دیگه عادت کردن الان کوچیکه ۲ سالشه بازی کرد وسیلهاشو میزاره کمد یا خوراکی  میدم بخوره سریع زیر انداز میندازه فرش کثیف نشه هم یادش دادم هم از بزرگترا یاد گرفته بچها کلا عادت کردن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
سختت نیست؟؟؟  دوس دارما..سختمه😁 ظاهر و باطن زندگیم کثیف نیست هیچوقت ولی ریخت وپاش بچه ها زیاده

ن اصلا خودم نمیزی دوست دارم اگه خونم کثیف شده ی حس خیلییی بد دارن 😊

خوش اومدی عشق مامان🥰😍
تمیز کاریای معمول جارو طی گردکیری اینا

من بچه هام انقدر ریخت و پاش میکنن و مدام در حال تمیزکردنم دیوونه شدم دیگه.هرچی هم تمیز میکنم احساس میکنم تمیز نشده هنوز.تازه یک ساعت بعد باز همون آشه و همون کاسه 😁

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

خب منم همسرم شبا دیر میاد خونه 

من قبل از اومدنش تمام کارهامو کردم حتا ۱ قاشق نمی‌ذارم بمونه توو سینک 

هر شب جارو میکشم و دستمال کشی 

مرتب کاری 

ظرف برگی ک توی آبچکان باشه بعد خشک شدن میذارم سر جاش 

هیچ وقت لباس کثیف توی حموم نمی‌ذارم 

یخچال رو مدام دستمال میکشم 

کابینت ها معمولا ماهی ۱ بار.

زباله ها هر شب توی ۲ تا پلاستیک میذارم ک آبش نچکه و سرامیک ها رو کثیف کنه.

اسکاجم رو بعد شستن ظرف ها میشورم و خشک میکنم ک بو نگیره

هودم رو هفته ای یک بار با کف میشورم و گازم رو هر شب 

در تراس و شیشه و آیینه هام معمولا هر شب دستمال میکشم 

حس میکنم وسواس دارم نه میتونم که همیشه خونم تمیز باشه نه شلوغی و کثیفی رو میتونم تحمل کنم یجورایی اع ...

ببین آخه به نظرم آدم‌باید زندگی کنه خونه و زندگی و وسایل برای آسایش ماست نه ما برا آسایش اونا

حالا یه روزم یه جا تمیز نبود خب چی میشه؟خودمون که مهمتریم

مثلا بعضیا فرششون کثیف میشه میوفتن به جون فرش هر روز هر روز لکه گیری میکنن

خب پس فردا درد کمر و کتف آدم میگیره درصورتی که میشه اون فرش بدی بیرون بشورن یا اصلا عوضش کرد

پدرشوهر مرحومم میگف تا زنده این زندگی کنین

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
از 6  تا 2؟هر روز  مگه  چیکار میکنی؟

آره هر روز کارمه 

تازه دو به بعدم چون نهار خوردن ظرفای نهار و بعدش جمع و جور کردن و بعد دوباره میام اتاقا و پذیرایی و حموم و دستشویی 

صبح که بیدار میشم میرم تو آشپزخونه چایی میذارم یه سری دمنوش درست میکنم قهوه میذارم صبحانه آماده میکنم وسایل نهار آماده میکنم

دستمال کشیدنام اینجا شروع میشه حتی تا توی سینکم دستمال میکشم چون عصبی میشم اگه قطره های اب پخش و پلا باشن 

بعد مسلما ظرف درست میشه ظرف میشورم دوباره دستمال میکشم حالا دستمالارو میشورم میبرم حیاط پهن میکنم میام صبحانه میدم حالا ظرفای صبحانه بعدش دوباره جمع و جور کردن بعد نهار درست کردن دیدی که نهار درست میکنی چقدر ظرف اون وسط بیخود و بی جهت کثیف میشه حالا اونارو بشور 

کنار نهار سالادی ماستو خیاری چیزی بخواد اونارو آماده میکنم ظرفای نهار بعدش دوباره بیان نهار بخورن و جمع و جور کنم و بشورم و دوباره دستمال بکشمو .....و این پروسه هر روز ادامه داره و چقدرم این وسط مسطا جارو به دستم جارو میکشم چون خرده نونی آشغالی چیزی بریزه اونم عصبیم میکنه 

آره هر روز کارمه  تازه دو به بعدم چون نهار خوردن ظرفای نهار و بعدش جمع و جور کردن و بعد دوباره ...

برو دکتر وسواس داری  جدی میگم ب خودت رحم کن

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت