2777
2789

*✅ #گلبرگ_احکام*

مناسبت: *شب #عرفه*

موضوع: *«#اعمال_شب_و_روز_عرفه»*  

*✅ اعمال شب عرفه:*

1️⃣ خواندن دعایی که در مفاتیح الجنان آمده و روایت شده هر کس آن را در شب عرفه بخواند، خداوند او را بیامرزد: «اَللّهُمَّ یا شاهِدَ کُلِّ نَجْوی وَ مَوْضِعَ کُلِّ شَکْوی وَ عالِمَ کُلِّ خَفِیَّةٍ...»

2️⃣ خواندن تسبیحات عشر (تسبیحات حضرت رسول ص)

3️⃣ دعاء «اللّهُمَّ مَنْ تَعَبَّاَ وَ تَهَیَّاَ...» را که در روز عرفه و شب و روز جمعه نیز وارد است، خوانده شود.

4️⃣ خواندن زیارت امام حسین (ع) در شب عرفه

*✅ اعمال روز عرفه:*

1️⃣ غسل کردن تا قبل از غروب آفتاب؛

2️⃣ زیارت امام حسین (ع) که ثوابش کمتر از کسی که در عرفات باشد نیست بلکه زیاده و مقدّم است؛

3️⃣  خواندن دو رکعت نماز بعد از نماز عصر در زیر آسمان و اعتراف و اقرار نزد حق تعالی به گناهان خود؛

4️⃣ خواند سوره توحید، آیة‌الکرسی و صلوات هر کدام ١٠٠ مرتبه؛

5️⃣ خواندن تسبیحات عشر (تسبیحات حضرت رسول ص)

6️⃣ خواندن دعای امام حسین (ع) در روز عرفه؛

7️⃣ خواند دعای ام داود؛

8️⃣ گرفتن روزه در روز عرفه برای کسی که ضعف پیدا نکند از دعا و نیایش؛

9️⃣ خواندن دعای «یا رَبِّ اِنَّ ذُنُوبی لا تَضُرُّکَ...»؛

📚 لطفاً برای دسترسی به دعاهای فوق‌الذکر و اعمال دیگر روز عرفه به کتاب شریف مفاتیح‌الجنان مراجعه فرمایید. 

التماس دعا 😘😘😘😘😘

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

التماس دعا توروخداهرکدومتون خوندید منویادکنید اسمم زهره س عشقم دوباره مث قبل بشه دوسم داشته باشه ب زودی مال هم بشیم حاجت روایی تک تکتون تورو ب این شبای عزیزقسم دعام کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونی ب تنم نمونده ک انجام بدم😔

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
ان شاء الله نخونده حاجت روا شی

مرسی عزیزم.فردا تا کی وقت هست انجام بدیم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

منو که خدا نمیبینه

واسه پسر کوچولوم دعا کنین شاید خدا نگاهی کرد بهش، همش دو سالشه 💔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

خواهشا از ته دل برام دعا کنید تورخدا 

خیلی حالم بدا از حسودی اطرافم

برای باز گشت کسی واقعا از تون میخوام دعام کنید 

هرکدوم واقعا از ته دل برتم دعا کرد لایکم کنه برای حاجت رواییش توحید بخونم

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
منو که خدا نمیبینه واسه پسر کوچولوم دعا کنین شاید خدا نگاهی کرد بهش، همش دو سالشه 💔

عزیزم براش توحید خوندم توروخدا شماهم برای من دعا کنید

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹