2777
2789

بهم گفتن ۷۰۰پیش قسط میگیرن 

کل هزینه ۱۷۵۰

بعد شش قطعه عکس 

و اینکه من هنوز کارت ملی رو نگرفتم ولی شناسنامه عکس دار دارم برای ثبت نام کلاس ها مشکلی نیست؟؟

و مورد دوم اینکه چشمام ضعیفه 

خیلی وقته عینک نزدم و به چشم پزشک مراجعه نکردم 

دقیقا کی باید برم برای گواهی سلامت چشم؟

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

ثبت نام میکنی

خودشون میفرستنت چشم پزشکی که خودشون میگن

بعدم که شروع کلاسها

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری؟

جنوب کرمان

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

ما بهش میگم گواهینامه 

فک کردم منظورت گواهی.....😂

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

ثبت نام میکنی خودشون میفرستنت چشم پزشکی که خودشون میگن بعدم که شروع کلاسها

چقدر زمان می‌بره تا دوره ی آموزشی تموم شه 

من شنیدم هشت کلاس آیین نامه و 

دوازده تا عملی داره 

اینا دقیقا چقدر زمان بره؟

برو اول ثبت نام کارت ملی یه کاغذ میدن بهت بعد برو ثبت نام گواهی بعد خودشون برگه میدن بری چشم پزشکی م ...

آها 🙁

پس اون کاغذ کارت ملی رو که دفتر پیشخوان میده 

ببرم آموزشگاه!

چقدر زمان می‌بره تا دوره ی آموزشی تموم شه  من شنیدم هشت کلاس آیین نامه و  دوازده تا عملی ...

هشت روز آیین نامه

جمعه ها تعطیل 

پنجشنبه ها الان نمیدونم تعطیله یا نه

دوازده روزم که عملی( اگه مربیت خوب باشه هی نخواد کلاس جا به جا کنه)

تقریبا یک ماه طول میکشه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
ما بهش میگم گواهینامه  فک کردم منظورت گواهی.....😂

😂😂🤣

اسمش طولانی بود 

مخفف کردم

اره اونو ببر حالا برا منو نگاه نکردنا ولی بازم میخای بگیر دیگه بلخره که میخای بگیری 

ممنون عزیرم