2777
2789
عنوان

خانما خیلی بهتون نیاز دارم تروخدا بیایین (ای یو ای)

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 36 پست
اره اونو میخواد عمل کنه حالا موندم پیش اون عمل کنم یا برم تهران؟  

حتما عملش کن شاید بعدش با دوتا لتروزول و سینال اف باردار شدی طبیعی همین شنبه برو دنبالش نوبت عمل بگیر عمل ک انجام شد یکی از مشکلاتت حل میشه مازو جان فقط شروعش سخته جلوتر بری راحت میشه منم اینماه میرم چکاپ بهم گفتن هورمون کلیم بالاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عملش کن شاید بعدش با دوتا لتروزول و سینال اف باردار شدی طبیعی همین شنبه برو دنبالش نوبت عمل بگی ...

کاش این ماهم ای یو ای نمیکردم ی راست میرفتم عمل🥺

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
کاش این ماهم ای یو ای نمیکردم ی راست میرفتم عمل🥺

عیب نداره اینا جزوی از راه هایی هست ک مقدر شده بریم بالاخره یکی از اینا مارو ب بچه میرسونه خدا خیلی مهربونه

فعلا سعی کن خودتو جمع و جور کنی راستی شوهرت واکنشی نداشت ک لک دیدی؟

شوهر منک رومخمه همش آهنگ غمگین تو ماشین یا گوشی حس میکنم میخواد سکته بکنه انگار دلم براش کبابه

عیب نداره اینا جزوی از راه هایی هست ک مقدر شده بریم بالاخره یکی از اینا مارو ب بچه میرسونه خدا خیلی ...

ن خداروشکر فقط دلداریم میده هی میگ اصلا مهم نیس این دفه ن دفه بعد حالا خودش خیلی دوس داره ها ولی بروش نمیاره

ن خداروشکر فقط دلداریم میده هی میگ اصلا مهم نیس این دفه ن دفه بعد حالا خودش خیلی دوس داره ها ولی برو ...

بیچاره شوهرامون ما باز دردودل میکنیم اینا میریزن داخل منک ندیدم شوهرم یبار صداش دربیاد امروز فقط آه میکشید یکم خوراکی خریده بودم اونا رو آوردم ریختم جلوش یکم حالش بهتر شد

امیدوارم بزودی باردار بشی

بیچاره شوهرامون ما باز دردودل میکنیم اینا میریزن داخل منک ندیدم شوهرم یبار صداش دربیاد امروز فقط آه ...

اره بخدا دیگ ازش خجالت میکشم ان شاءالله دوتامون🙏🏼