2777
2789
عنوان

خانما خیلی بهتون نیاز دارم تروخدا بیایین (ای یو ای)

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 36 پست
دقیقا حس تو رو دارم خدا از همه جا ناامیدمون کرد ک فقط ب خودش امید ببندیم

ینی دکترم نریم؟ 

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم منم دو ساله همین انتظارو دارم خدا انشالله به مام ی نگاهی بکنه 😥😥😥😔😔منم داغونم 

من ۵ سالع بخدا دیگ خستم نمیدونم دکتر برم نرم چیکار کنم ک خدا رضایت بده😭😭😭

برو خداتو شکر کن مثل من بتا تیتر نرفتی ۵ساعت نشسته بودم تو آزمایشگاه جوابش بیاد اونم چه اومدنی جلوی ...

😁😁عزیزززم

اره من ۴سال اقدامم ما مشکلمون اسپرم تنبلی ک چیزی نیست باید حتما پیگیر درمان باشی

بابا نمیدونم این دوشاخه از کجا اومده اخه

بابا نمیدونم این دوشاخه از کجا اومده اخه

اگ آی یو آی نشد راه های دیگ امتحان کن چون ۵ساله منتظری یا یمدت بیخیال شو البته الان تابستونه رفت و امد و دورهمی زیاده آدم بدتر استرس میگیره منم حوصله درمان ندارم ولی چ میشه کرد

دقیقا حس تو رو دارم خدا از همه جا ناامیدمون کرد ک فقط ب خودش امید ببندیم

تاپیک هات چقدر دردناکه نمیدونم چرا گریم گرفت شاید چون همدردیم بمیرم برا دل شکستت که خیلی خوب درکت میکنم 

غصه نخور حکمتی هست حتما ارامبخش بخور یمدت آی یو آی رو فراموش کنی

دکتر گفت اگ این ماه حامله نشی بیا رحمتو عمل کنم هالا دو دلم اینجا عمل کنم یا برم تهران؟ 

تاپیک هات چقدر دردناکه نمیدونم چرا گریم گرفت شاید چون همدردیم بمیرم برا دل شکستت که خیلی خوب درکت می ...

فدات بشم اره چون همدردیم بخاطره همونه🥺😭😭

اره برو حتما اگ امکانشو داری تهران جای خوب برو دوشاخ بودنش رو میخواد درست کنه ینی؟

اره اونو میخواد عمل کنه حالا موندم پیش اون عمل کنم یا برم تهران؟