2777
2789
عنوان

طول کم سرویکس و سقط. میشه بیاین؟

926 بازدید | 19 پست

هفته ۱8هستم امروز سونو رفتم دخترم سالم و نرمال بود ولی طول سرویکسو نوشته بود ۲8و کوتاه تراز طبیعی. سایتا رو شخم زدم نوشته بودن بین ۲۵تا ۵۲یاید باشه هیشکی تو هفته من ۲8نبود. خودمو باختم جلو مامانم نمیخوام گریه کنم ولی دلم خونه ینی قراره سقط کنم؟🤦🏻‍♀️😭

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نه یا سر کلاژ میشی یا استراحت مطلق چرا سقط فکر منفی نکن فقط دوتا از نرمال کمتره وضعیتت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خدانکنه چرا سقط کنی مال من ۲۹یا۳۰بود.استراحت مطلق وامپول پروتولون میزدم ازجام تکون نمیخوردم.الکیه مگه سقط شه فوقش رحمتو میدوزن برات.یاکه استراحت مطلق.اصلانگران نباش هیچی نمیشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین باید رعایت کنی دیگه پله ممنوع ماشین سواری ممنوع پیاده روی ممنوع زناشویی ممنوع فقط کارهای سبک خونه سعی کن دراز کش باشی بیاد بالا چون بچه بزرگ بشه خودش میاد پایین سرویکس هم کوتاه باشه خدایی نکرده زایمان زودرس میکنی برو ی دکتر درست و حسابی ببین برات بسپاری میزارن 

من هفته ۱۹ طولش ۲۷ بود الان ۳۴ هفته شدم

اگه فانیلینگ نداشته باشی اصلا مهم نیست فقط زیاد سرپا نباش و رابطه نداشته باش و پله نرو

استراحت نسبی داشته باشی حل میشه 

اگر نیاز باشه دکتر سرکلاژ میکنه، برای من نکرد گفت هفتت بالاست 

نه یا سر کلاژ میشی یا استراحت مطلق چرا سقط فکر منفی نکن فقط دوتا از نرمال کمتره وضعیتت

مگه نرمال ۳۰هس؟ نظرات بقیه رو خونده بودنم میگفتن ۳۳ ۳۴ولی هیشکی ۲8نبود

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مگه نرمال ۳۰هس؟ نظرات بقیه رو خونده بودنم میگفتن ۳۳ ۳۴ولی هیشکی ۲8نبود

اره نرمال ۳۰ 

من خودم ۳۰ بود طول سرویکسم دکتر میگفت نرماله زیر ۳۰ کمه حتی استراحت نسبی هم نداشتم تو بارداری

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خدانکنه چرا سقط کنی مال من ۲۹یا۳۰بود.استراحت مطلق وامپول پروتولون میزدم ازجام تکون نمیخوردم.الکیه مگ ...

اونجا سونولوژیست گفت همچی عادیه، نمیفهمم باز تو برگه چی میگه غیر طبیعی🤦🏻‍♀️ مرسی از دلگرمیت عزیزم🥺

عزیزم من وحشتناک بود سرویکس ۱.۱۱ بود سرکلاژ کردم ولی بچه ام کنارمه داره شیر میخوره استرس الکی نداشت ...

اوه اوه خیلی کم بود ک. خداروشکر خدابرات حفظش کنه♥️

بین باید رعایت کنی دیگه پله ممنوع ماشین سواری ممنوع پیاده روی ممنوع زناشویی ممنوع فقط کارهای سبک خون ...

بخدا همه اینایی ک گفتیو رعایت میکردم جز پخت وپز و یه جارو زدی هیچکاری نمیکردم. از شانس خرابمه😔 اتفاقا یادمه هفته ۵بارداری پیش دکترم رفته بودم هنوز قلبشو ندیده بود میگف تو باید شکم بند ببندی و استراحت مطلقی بشی. دکترم خوبه خداروشکر

رفتی دکتر بگو شکم درد دارم و کمر درد بزار برات امپول پرولوتون بنویسه

شکم ن ولی درد لگن واقعا دارم و قبلا برام شکم بند نوشته بود ایندفعه حتما این امپولو میگیرم

سرکلاژ میشی منم شدم تازه هفته ۱۸ دهانه رحمم باز شده بود ازین بدتر دیگه؟

شما بعد از سرکلاژ استراحت مطلق شدین؟ بچه تون بدنیا اومده الان؟؟؟

منم دقیقا هفته ۱۸ کامل دهانه رحمم باز شده. سرکلاژ کردم

توروخدا واسه نی نیم صلوات بفرستین سالم و به موقع بدنیا بیاد 😔