هفته ۱8هستم امروز سونو رفتم دخترم سالم و نرمال بود ولی طول سرویکسو نوشته بود ۲8و کوتاه تراز طبیعی. سایتا رو شخم زدم نوشته بودن بین ۲۵تا ۵۲یاید باشه هیشکی تو هفته من ۲8نبود. خودمو باختم جلو مامانم نمیخوام گریه کنم ولی دلم خونه ینی قراره سقط کنم؟🤦🏻♀️😭
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بین باید رعایت کنی دیگه پله ممنوع ماشین سواری ممنوع پیاده روی ممنوع زناشویی ممنوع فقط کارهای سبک خونه سعی کن دراز کش باشی بیاد بالا چون بچه بزرگ بشه خودش میاد پایین سرویکس هم کوتاه باشه خدایی نکرده زایمان زودرس میکنی برو ی دکتر درست و حسابی ببین برات بسپاری میزارن
بین باید رعایت کنی دیگه پله ممنوع ماشین سواری ممنوع پیاده روی ممنوع زناشویی ممنوع فقط کارهای سبک خون ...
بخدا همه اینایی ک گفتیو رعایت میکردم جز پخت وپز و یه جارو زدی هیچکاری نمیکردم. از شانس خرابمه😔 اتفاقا یادمه هفته ۵بارداری پیش دکترم رفته بودم هنوز قلبشو ندیده بود میگف تو باید شکم بند ببندی و استراحت مطلقی بشی. دکترم خوبه خداروشکر
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡