2777
2789
عنوان

بین مادرم و نامزدم گیر کردم

471 بازدید | 35 پست

مامان من خودش جدا شده و کلا همسرش (پدر من) واقعا ادم خوبی نبود 

قبل از ازدواج مجبورش کرده بود باهاش رابطه جنسی داشته باشه و کلا بهش توجه نمی کرد 

نامزد من واقعا از نظر من ادم خوبیه ولی مامانم اعتقاد داره همه مردا مثل هم دیگه اند و دنبال سو استفاده 

کلا از پسره خوشش نمیاد 

چیکار باید بکنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه اینطوره کلا با مردها مشکل داره شما پس با هرکسی دیگه‌ای هم نامزد کنی مشکل خواهد داشت باهاش؟🤔

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگ تازه نامزد کردین ب زمان نیاز داره مادرتون

دو سه ماهی است نامزد کردم 

اشنای داییم بوده .دوستان مشترکمون خیلی تاییدش کردن 

وای مامانم به طرز وحشتناکی گارد دارن نسبت به موضوع 

دو سه ماهی است نامزد کردم اشنای داییم بوده .دوستان مشترکمون خیلی تاییدش کردن وای مامانم به طرز وحشتن ...

ب مرور زمان اوکی میشه 

بلاخره ک قرار نیست همیشه مجرد باشی 

مادرت هم ترس از گذشته باعث شوده حساس بشه و ... 

تو قوی بمون و خوب مدیریت کن و کلی باهاش حرف بزن 

عشــــAــــق🔗♥️

از یه مشاور کمک بگیر، ما نمیدونیم که نامزدت خوبه یا عشق و هوس و... چشم های شمارو کور کرده

عشق و هوس خاصی نسبت بهش ندارم 

چیزی که من تاحالا دیدم اقا و با درک بوده 

ولی چند روز پیش پیشنهاد داد بریم کوه ورزش کنیم که پیشنهادشو به مامانم گفتم خیلی دعوا درست کرد 

گفت قصدش بده و میخواد ببرت جای خلوت و این حرفا 

خب اگه اینطوره کلا با مردها مشکل داره شما پس با هرکسی دیگه‌ای هم نامزد کنی مشکل خواهد داشت باهاش؟🤔

اشنایی قبلیمم همین اتفاق افتاد 

پسر خوبی بود اینقدر مادر گارد گرفت و بدی ازش پیداکرد تمومش کردم 

اشنایی قبلیمم همین اتفاق افتاد پسر خوبی بود اینقدر مادر گارد گرفت و بدی ازش پیداکرد تمومش کردم

شرایط سختیه نمیدونم مامانت واقعا فقط به خاطر گارد خودشه یا واقعا ویژگی‌های نامناسبی تو اون پسر دیده

اگه میبینی فقط به خاطر گارد خودشه سعی کن خودت طرف مقابلت رو بشناسی وارد دیدگاه‌های مادرت نشی و حتما مشاور برو ببین مشاور هم حرف‌های مادرت رو میزنه یا نه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم