2777
2789
عنوان

طول کم سرویکس و سقط. میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 19 پست
شما بعد از سرکلاژ استراحت مطلق شدین؟ بچه تون بدنیا اومده الان؟؟؟ منم دقیقا هفته ۱۸ کامل دهانه رحمم ...

سلام استراحت مطلق نه چون من مشکل انعقادی هم داشتم نمیتونستم استراحت کامل کنم به خاطر لخته شدن

کارای خونمو میکردم اشپزی نشسته ظرف شستن نشسته

سرکلاژ کرذم‌دکترم گفت سرکلاژو باز کنی بچه به دنیا میاد

تا چهل هفته به دنیا نیومد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قدر باز شده دهانه تون؟

نمیدونم چقد باز شده. سرویکسم ۳۲ بود .بعد توی اتاق عمل بیحسی عمل شدم. دکترم حین عمل باهام حرف زد. میگفت شانس اوردی سرکلاژ کردی. خیلی خیلی اوضاعت خرابه . بدتر از چیزیه که سونو نشون داده. دو طرف دهانه رحمت رو به زور به هم رسوندم دوختم

توروخدا واسه نی نیم صلوات بفرستین سالم و به موقع بدنیا بیاد 😔
نمیدونم چقد باز شده. سرویکسم ۳۲ بود .بعد توی اتاق عمل بیحسی عمل شدم. دکترم حین عمل باهام حرف زد. میگ ...

عزیزم دکترا یه کم زیاذی پیاز داغشو زیاد میکنن اگه اینطور که میگع بود تو طول سرویکس نداشتی و‌بچه خدایی نکرده سفط شده بود

اصلا نکران نباش همه‌چی خوب پیش میره

عزیزم دکترا یه کم زیاذی پیاز داغشو زیاد میکنن اگه اینطور که میگع بود تو طول سرویکس نداشتی و‌بچه خدای ...

ان شاالله. ممنون گلم  ❤

توروخدا واسه نی نیم صلوات بفرستین سالم و به موقع بدنیا بیاد 😔