2777
2789
عنوان

سنگ حالب

57 بازدید | 12 پست

سلام دوستان . من یه سنگ چغر لامصب انتهای حالب دارم که هیچ جوره دفع نمیشه دکتر شهریار ناطق یه هفته دیگه دارو داده گفته اگه نشه دیگه باید عمل کنی.البته نمیدونم عملش چه جوریه. ایشون بیمارستان آتیه عمل میکنن که خیلی هم گرونه.گفت ۶۰ ۷۰ میگیره بیمارستان. میخواستم ببینم کسی دکتر خیلی خوب برای اینکار یه بیمارستان دیگه سراغ نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند میل؟من ده میل گیر کرده بودم دکتر طولش نداد سریع رفتم سنگ شکن لیزری دو سال پیش ۵ م دادم ۷۰ ۸۰ چه ...

۵ میله. گاهی فکر میکنم نکنه اصلا سنگ نیست . ولی هم هیدرونفروز دارم هم سی تی اسکن بدون کنتراست تشخیص سنگ ۵ میل داده

۵ میله. گاهی فکر میکنم نکنه اصلا سنگ نیست . ولی هم هیدرونفروز دارم هم سی تی اسکن بدون کنتراست تشخیص ...

۵ میل جراحی نمیخواد ولی من ۴ و ۳ میل دفع کردم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

۵ میل جراحی نمیخواد ولی من ۴ و ۳ میل دفع کردم

دفع نمیشه لامصب اصلا عکس العملی نشون نمی ده هر چی آب میخورم دارو مصرف کردم بپر بپر میکنم هیچی اصلا نه دردی  خاموشه خاموش فقط باعث شده کلیه م ورم کنه