2777
2789

نه جریانی هست نه دنبال ارتباط خاصی باید گشت یه آدم تو یه شهر چند فرهنگی و متنوع برنامه های خودش رو ارائه داده رای آورده ممکنه دوره بعد عملکردش خوب باشه مجددا بیاره ممکنه نیاره این تحلیل های ایرانی طور رو باید کنار گذاشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساده انگارانه ترين نظريه أست ايني كه شما ميگيد

نه اتفاقا الان یکی میاد میگه شیعه است یکی میاد میگه صهیونیست هیچکدوم از اینا نیست ما با ذهنیت صفر و صدی که داریم قادر به تشخیص طیف های متنوع نیستیم چون جامعه پذیرایی از لحاظ تنوع فرهنگی و دینی نداریم باید همه چیز رو به چشم اینکه یا خوب است یا بد ببینیم 

شیعه های آمریکایی و انگلیسی عجیب نیس شما فکر کردین زهران ممدانی یه شیعه عین شیعیان ایران و عراق هس؟

شیعه ایران وعراق  چه ربطی به مکان داره شیعه  ومسلمان خیلی به قرآن توجه میکنه دیگه چطور خدا به صراحت تو قرآن بیاره همجنسبازی گناه کبیره اس و قوم لوط نابود کرده یک شبه

نه اتفاقا الان یکی میاد میگه شیعه است یکی میاد میگه صهیونیست هیچکدوم از اینا نیست ما با ذهنیت صفر و ...

هيچ جا قدرت رو همينطوري نميدن دست كسي

اينكه راي اورده مسخره أست خودشون گذاشتتش و هدفي هم هست قطعا

من دیدم این شخص برای حضرت فاطمه عزاداری میکنه در عین حال مراسم همجنسبازا میره 

خب قشنگ معلومه خودشون این شخص گذاشتن برای اهدافشون...

فقط 42 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

شیعه های آمریکایی و انگلیسی عجیب نیس شما فکر کردین زهران ممدانی یه شیعه عین شیعیان ایران و عراق هس؟

مگه قوانین خدا به جغرافیا مربوط میشه؟

زن خواننده هر جای دنیا صداش مرد نامحرم بشنوه حرامه

روابط جنسی چارچوب خاص خودشو داره

هیچ انحرافی قابل قبول نیست

در همین قران که همه مسلمونا قبولش دارن قوم لوط به خاطرش نابود شد

شیعه ایران وعراق چه ربطی به مکان داره شیعه ومسلمان خیلی به قرآن توجه میکنه دیگه چطور خدا به صراحت ...

بله 

خدا به صراحت خیلی چیزای دیگه رو هم گفته ،گفته دشنام ندهید ، اسراف نکنید،قطع رحم نکنید،به پدر و مادر احترام بگذارید،حرام نخورید،شراب و مسکرات نخورید،زنا نکنید،امربه معروف و نهی از منکر کنید،نمازو روزه واجبه بپا دارید،حجاب واجب کرده و.... 

چند تا شیعه میشناسی همه ی اینکارارو بکنه 

شیعه ایی که تحت تأثیر غرب از انجام وظایفش دست کشیده میشه شیعه ی انگلیسی و آمریکایی 

تا ۱۰۰ سال پیش اینا خیلی رعایت میشد تو ایران،ولی الآن کو؟ 

فکر نکن زهران ممدانی یه شیعه ی خالص هس

کسی که از از همجنسباز حمایت میکنه شیعه ی واقعی نیس

من دیدم این شخص برای حضرت فاطمه عزاداری میکنه در عین حال مراسم همجنسبازا میره خب قشنگ معلومه خودشون ...

ربطی به ترامپ نداره 

این آقا از سمت حزب دموکراتها حمایت شده ، ترامپ جمهوریخواه هس