2777
2789
عنوان

با شوهری که دست بزن داره و امروز کتکم زده چجور برخورد کنم ؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20181 بازدید | 147 پست

اگه دفعه دیگه کتکت زد یه راست برو پزشکی قانونی خودش به غلط کردن میفته

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.
شماالان طلاق گرفتی؟ همین نسخه رو واسه خودت میپیچی؟

نه براچی شوهرم اگر کتکم برنه طلاق میگیرم اگه خیانت کنه طلاق میگیرم از همون اولشم خودمو خانوادم باهاش اتمام خجت کردیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شما هم برو به روانشناست بگو   اصلا بگو دوستم گفته شوهرم کتکم زده  منم بدون اینکه دلیل ...

هيچ دليلى مجوزى براى كتك زدن نيست

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr
كتك حتي با دليل تو جيه نداره لابد نخوردي كه اين خرفو ميزني كسي كه كتك ميزنه حيونه وگرنه ادم زبون دار ...

والا همیشه حواسم هست  به زبونم  رفت و امدم  کار هام     نه  کتک نخوردم    دعوا داشتیم  اگرم مقصر بودم  معذرت خواهی کردم     زندگی  هست  نه میدون جنگ    باید  خوب رفتار کرد خوب شنید  گذشت داشت    وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه

خدایا شکرت. 

خوب عزیزم الان ما چی کمکی بهت کنیم ؟ 

کتکت زده الان هم میخوای باهاش بری میز انتخاب کنی ؟ حتی بچه هم وقتی یه کار بد میکنه باید تنبیهش کنی حداقل از چیزی محرومش کنی تا زشتی کارش رو بفهمه اونوقت همسر عاقل و بالغ شما همسرش رو کتک زده و شما هم الان میخوای باهاش بری میز انتخاب کنی من درکت نمیکنم وقتی خودت برای جسم و روحت ارزشی قائل نیستی چه توقعی از همسرت داری 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

عزیزم من نمیدونم میتونم کمکتون کنم یا نه ولی شوهر من یه روانی کسی که با کوچیک ترین دلیل مثل وحشی ها حمله می‌کنه و تا حد مرگ کتک میزنه نمیتونم بگم شوهر شما مثل شوهر منه ولی تا میتونی سرد باش بی محلش کن چند روز اصلأ باهاش حرف نزن بزار بفهمه که اشتباه کرده خیلی سفت بگیر که اگه شل بگیری تکرار می‌کنه تا میتونی تلاش کن که پشیمون بشه

به هر دلیل موجهی کسی حق کتک زدن نداره هیچ کس!

عزیز دل شما فقط بیست سالته  صبر کن ده سال زندگی مشترک داشته باشی  میفمی هر عملی یه عکس عملی داره  و هیچ دعوایی هم بی تقصیر یا یک طرفه نیست    

من حامله هم   همون ادمم  همون رفتار     شوهرمم همون ادم سابقه   

ولی  من بخاطر  هرمون هام تند و تیز تر شدم   واکنش شوهرمم اینه که زودتر عصبانی میشه   

نمیشه رو کسی گلاب بریزی روت روغن سوخته بریزه    

حتما دلیلی پشت ماجرا هست    ما که تو خونه زندگی مردم نیستیم  

خدایا شکرت.