2777
2789
عنوان

با شوهری که دست بزن داره و امروز کتکم زده چجور برخورد کنم ؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20030 بازدید | 147 پست

بدنت کبود شده باید بری پزشکی قانونی اگه نمیری کمکی آزمون بر نمیاد

اما این بار زدن فردا میزنه یه جاییت رو میشکونه روز بعد بچه آت رو میزنه و آخرش هم می‌ره با یکی دیگه ازدواج می‌کنه که برای خودش ارزش قائله 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی کتک نزده  حتما دلیلی داشته  

وای وای وای

هنوزم زنده‌اید شماها؟

هر دلیلی هم داشته باشه نمیتونه کتک بزنه!

تو با لاک نماز بخونی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! مريض باشی و روزه نگیری خدا قبول ميكنه اما بنده اش نه! چادر سرت نذاری و به خدا فکر کنی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! میدونی مشکل از کجا شروع شد؟ اونجایی که بنده هاش یادشون رفته "قضاوت" مخصوص "خداست" نه اونا...
اگه مجبوری بری برو منتهی فکرکن داری با آژانس میری و هیچ نسبتی با راننده نداری

خب برگشتنی چی ؟ 

اون موقع هیچ کار نمیتونم کنم ک نزارم بیاد خونه 😭😭😭

از صبح فقط دارم غصه میخورم 😭😭😭

فقط طلاق

این شهر همه در پی حرفند و حسودند..                اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂                           کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم

بیرون نرو باهاش ولی اومد خونه درو براش باز کن هیچیم نگو برو تو اتاقت با گوشیت ور برو

معمولا دراینجور مواقع سوال زیاد میپرسن ک ادمو بحرف بیارن اما تو حتی ی کلمه هم حرف نزن بزار بفهمه کارش زشته حداقل تا فردا قهرکن

من کتک خط قرمزمه ولی انصافا بشین باخودت صادق باش چقدر توی این رفتار امروزش مقصر بودی اگرچه بازم حق نداشت دست بلند کنه.اگر ذره ای هم خودتو مقصر میدونی اول  سرسنگین باش بعد بشین جدی باهاش اتمام حجت کن 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست