2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وابسته هستن و با تفکرات عقب مونده جامعه نمیجنگن این افراد تو ازدواجم اویزون وابسته هستن دختر همسایه ...

این چه نظر احمقانه ای بود ! نکنه خودت اینی؟! به خود طرف مربوطه ازدواج کنه یا نه . احتمالا انقد اطرافت آدمای بدبخت دیدی ک مرد هرجور بوده مث کنه بهش چسییدن ک ذهنیتت خراب شده . 

سنتون مجردین یا متاهل برای کدوم شهرین

من والا نزدیک سی سالمه نامزد داشتم فوت کرد الانم ی اقایی هست اومده خواستگاری شاید قبول کنم ولی خودم تمایل ب ازدواج زیاد ندارم بخدا .یه خونه داشتم ابدا ب مرد و ازدواج فک نمیکردم 

خانما تو خونه شوهر برای ادم ریدنی تو کاز نیست بعدش هم شوهر شما رو نمیخوام بعدش شب جمعه نیست که زده ...

سایت آدمو حوا ثبت نام کن .

یا اینکه بسپار مامانت ، مسجد هم زیاد برو پارک بانوان 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
خوب پس تو گشتی دیگه....پس من دیگه نگردم 😂😂

نه خواهر 

نگرد ❤️❤️❤️❤️

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
نههر کیم داره از قبل داره😂

😅😅😅😅😅😅😅😅

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
سایت آدمو حوا ثبت نام کن .یا اینکه بسپار مامانت ، مسجد هم زیاد برو پارک بانوان

نه بابا زشته 

این چه نظر احمقانه ای بود ! نکنه خودت اینی؟! به خود طرف مربوطه ازدواج کنه یا نه . احتمالا انقد اطراف ...

احتمالا شمام از همون سیریش هایی ک بهت برخورده  ضمنا این خانم نظر خواست مام دادیم چیزی ک دیدیم تو جامعه!

نه والا شکر خدا  نامزد من داره التماس هم میکنه و اگرم نکنه روزی نخواد درو خودم براش باز میکنم !!