آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
وابسته هستن و با تفکرات عقب مونده جامعه نمیجنگن این افراد تو ازدواجم اویزون وابسته هستن دختر همسایه ...
این چه نظر احمقانه ای بود ! نکنه خودت اینی؟! به خود طرف مربوطه ازدواج کنه یا نه . احتمالا انقد اطرافت آدمای بدبخت دیدی ک مرد هرجور بوده مث کنه بهش چسییدن ک ذهنیتت خراب شده .
من والا نزدیک سی سالمه نامزد داشتم فوت کرد الانم ی اقایی هست اومده خواستگاری شاید قبول کنم ولی خودم تمایل ب ازدواج زیاد ندارم بخدا .یه خونه داشتم ابدا ب مرد و ازدواج فک نمیکردم
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
سایت آدمو حوا ثبت نام کن .یا اینکه بسپار مامانت ، مسجد هم زیاد برو پارک بانوان
نه بابا زشته