2777
2789
عنوان

با شوهری که دست بزن داره و امروز کتکم زده چجور برخورد کنم ؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20098 بازدید | 147 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو فعلا .. بحث نکن اما سرسنگین باش بزار بفهمه بهای دل شکسته گرونه

منم هر وقت شوهرم دعوا راه میندازه ، تا چند روز خونه رو براش جهنم میکنم تا آدم بشه . ولی اینجور مردا هیچوقت آدم نمیشن

الکی کتک نزده  حتما دلیلی داشته  

حالا اگه دلیل داشته باشه کتک زدن از نظر شما قابل قبوله؟!آفرین دیگه چی 

برای دخترتون هم همین نظر و میدی؟!

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بیرون نرو باهاش ولی اومد خونه درو براش باز کن هیچیم نگو برو تو اتاقت با گوشیت ور برو معمولا دراینجو ...

چند بار اینکار کردم ولی اونم هیییچ کاری باهام نداره انگار ک ن انگار وجود دارم

سه روزه عضو شدی  پیشنهاد طلاق میدی   ؟چندسالتونه شما عزیزم

22 سالمه عزیزم چه ربطی به عضویت داره؟

بمونه کتک بخوره؟

که تهش با یه بچه هم بسوزه و بسازه؟

اگر شرایطشو داره طلاق بگیره بهتره تا با یه جانی زندگی کنه جوونه مورد بهترشم هست بره مشاوره زندگی جدید شروع کنه

خب برگشتنی چی ؟  اون موقع هیچ کار نمیتونم کنم ک نزارم بیاد خونه 😭😭😭 از صبح فقط دارم غصه می ...

بزار بیاد اما باهاش حرف نزن

سر فرصت راجع به زندگيت تصمیم بگیر

من نمیدونم مشکلت تا چه حد بچه داری یا نه

هیچی ازت نمیدونم و فقط واسه این مورد نظرم رو گفتم که اگه اجباری رفتنت برو اگه نه که بشین تو خونه 

اگه جوابشو ندادی بخواب میاد خونه میبینه خوابی

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

اول اینکه  ما اونجا نبودیم بدونیم  مشکلتون  سر چی  بوده؟؟

دوم ،شمام  حتما  بی تقصیر نبودی ،،چون  وقتی  مردا  عصبین  ،اگه  ما زنابدتر  اتشیشون  کنیم ،اونام طبق  معمول  کنترلی  نخواهند داشت،

واینکه  به نظره  من  برو  ،ولی  حرفی  نزن  سر سنگین باش، چیزیمـ نگو  تا بدتر  لج  نکنه ، اما هروقت اشتی  کردین  ،حتما  مشکلتونو واین  دستو  بزنیشو  تعهد بگیر  که  دیگه  تکرار نکنه،  مشاورم  برید خوبه

🥲

حالا اگه دلیل داشته باشه کتک زدن از نظر شما قابل قبوله؟!آفرین دیگه چی  برای دخترتون هم همین نظ ...

عزیز دلم  ما فقط یه طرف داستان رو داریم میشنویم  اونم  بی دلیل   خب اول باید دلیلش رو پرسید بعد قضاوتشون کرد 

خدایا شکرت.