2777
2789
عنوان

دخترا این تاپیک پربازدید که گفته زن دوم داره شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 57 پست
خدایا کی این زن دومیا تموم میشن یه نجس بو‌گندو هم تاپیک زد یه مرده تو دوران طلاق بوده با این اشنا شد ...

منم خیانت دیدم ولی پدر شوهرمو و زنه رو درآوردم کاری کردم زنه خودکشی کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب این چه بچه ها مگه بچه های مرده نیستن ؟ بندازه گردنش پدرسوخته هول زندگیشو سیاه کنن

بچه مرده چی بچه دو طرفه هست اینم مادرشونه آخر توی زندگی یکی از والدین باید برا بچهدها دلسوزی کنه که تو ایران اکثر مادرای بدبخت آن 

ب این چه بچه ها مگه بچه های مرده نیستن ؟ بندازه گردنش پدرسوخته هول زندگیشو سیاه کنن

وقتی یه زن با مرد میخوابه یعنی بچه های اونم هستن 

اسما بله برا اون میشن

ولی یه مادر هم باید مسئولیت پذیر باشه

تو تاپیکش گفته بود شوهرش و زن صیغه ای دست بزن دارن اگه بره بچه هاشو ممکنه کتک بزنن برا همین نمیخواست بچه هاشو تنها بزاره

بچه مرده چی بچه دو طرفه هست اینم مادرشونه آخر توی زندگی یکی از والدین باید برا بچهدها دلسوزی کنه که ...

به این چه بابای گردن کلفتشون رفته عشق و حال این جونیشو بزاره پا بچه هاس

منم خیانت دیدم ولی پدر شوهرمو و زنه رو درآوردم کاری کردم زنه خودکشی کرد

مقصر اول همسرت بوده اونه که باید بهت متعهد باشه نه اون زن منم خیانت دیدم اما هرگز اون زن رو مقصر نمیدونم اون نیست که به من باید تعهد داشته باشه بلکه شریک زندگیمه 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

والا نمیشه قضاوت کرد و نظر خاصی داد آخه حرفاش پر از تناقض یه جا گفت وضعش خوبه دوتا رستوران داره گفتن ...

ببین اگر چند تا رستوران داره شاید من بشناسم، یکیو میشناسم یه رستوران معروف تو تهران داره یارو چند تا زن داره 😆

وقتی یه زن با مرد میخوابه یعنی بچه های اونم هستن اسما بله برا اون میشنولی یه مادر هم باید مسئولیت پذ ...

منم فک میکنم از ترس جون بچه هاش طلاق نمیگیره ولی خب تو متن تاپیک انگار ناراحته چرا شوهرش همش پیش اون زنه است 

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

ببین اگر چند تا رستوران داره شاید من بشناسم، یکیو میشناسم یه رستوران معروف تو تهران داره یارو چند تا ...

نه تو رشت رستوران داره 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

وقتی یه زن با مرد میخوابه یعنی بچه های اونم هستن اسما بله برا اون میشنولی یه مادر هم باید مسئولیت پذ ...

بابای خودشون مسئولیت پذیر نیست این باشه 

گوه بزنه به زندگیش ما زنا چقدر بدبختم با دلسوزیمون مردا رو هار کردیم

منم فک میکنم از ترس جون بچه هاش طلاق نمیگیره ولی خب تو متن تاپیک انگار ناراحته چرا شوهرش همش پیش اون ...

آره پذیرفته گیرش اینه چرا تو دو شب پیش اون می‌خوابه یه شب پیش این 😭