2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از دکترت بپرس اون بهتر راهنماییت میکنه من هیچ لکه بینی چیزی نداشتم و آزمایشمم منفی شد حتی باای ...

درد پریودی چی من انگار روز اول عادتمه اونجور درد دارما

فک نکن طبیعی باشه خونریزی هم داری؟؟ حتمآ با دکترت درمیون بزار شاید لازم باشه اقدام خاصی انجام بدی

درحد خیلی فقط دستشویی میرم اندازع نوک بند انگشت لخته دیدم دوبار همین به دکتر گفتم فقط میخواستم ببینم کشی لینجور بوده مثبت بسه

درحد خیلی فقط دستشویی میرم اندازع نوک بند انگشت لخته دیدم دوبار همین به دکتر گفتم فقط میخواستم ببینم ...

من شنیدم خیلیا لکه و حتی خون دیدن و مثبت شدن استراحتتو بیشتر کن توکل کن بخدا انشاالله مثبت میشی فکر و خیال بد هم نکن

دلگرمی زندگیم وجود گل پسرامه