2777
2789

دوستان من ۵ روزه غبغبم عمل کردم .روز اولی که از بیمارستان اومدم گنم  باز کردم خیلی قشنگ زاویه دار شده بود غبغبم و صورتم.ولی بعد دوروز انگار غبغبم یه مقداریش برگشت.گفتم شاید ورم هست هرروز روزی ۲.۳ بار باز کردم و ماساژ دادم .من چون میخواستم کبودیش زود بره روزی چند بار با پماد لافار ماساژ دادم خداروشکر تو ۵ روز کلا کبودی گردنم رفت.گنم فقط روزی یخ ساعت کلا باز میذارم اونم برای ماساژ و کرم زدن بقیه اش هم تو بیداری هم خواب بستست

دوستان اینجا کسی تجربه داره بهم بگه این یه مقداری که مونده به خاطر ورم هست میره یا کامل تخلیه نکرده‌‌؟چون روز اول کامل صاف بود😢 

زاویه فک میزدی خب عمل ک خیلی سخته 

یعنی بوتاکس میکرد فکش رو ؟

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زاویه فک میزدی خب عمل ک خیلی سخته 

عزیزم با زاویه مگه غبغب از بین میره؟.یه مقداری غبغب داشتم .بعد چربی تو گردنمم  تخلیه کرده خیلی صورتم کوچولو شده😍 روز اول خیلییییی قشنگ شده بود .ولی الان یه ذره غبغب دارم .نمیدونم ورم یا برگشته

سلام عزیزم خوبی

من یک هفته ست غبغبمو ساکشن کردم منم مثل شما اول زاویه داشتم ولی الان چیزی معلوم نیس

میخام ببینم شما بعد دو ماه که میگن تازه عمل خودشو نشون میده زاویه پیدا کردی یا ن؟

سلام عزیزم خوبیمن یک هفته ست غبغبمو ساکشن کردم منم مثل شما اول زاویه داشتم ولی الان چیزی معلوم نیسمی ...

سلام گلم بعد ۲ تا ۶ که ورمش رفت عین اول شدم😐 هیچ فرقی نکردم یه مقدار خیلی کمی چربی غبغبم رفته بود الکی میگفت ورم بخوابه خوب میشه

سلام من رفع غبغب در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر نگار معروفی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️