2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

1570 بازدید | 156 پست

سلام یه سوال امروز رفتم غربالگری بعدش دکتر گفت پاهای جنین بسته ست برو چیز شیرین بخوربعدازبیست دقیقه بیا این کارو کردم. بعدش گفت دختره. احتمالش هست اشتباه بگه؟؟ بخداوندی خدا برا من فرقی نداره ولی شوهرم ناراحت شد گفت چرا دختر؟ خیلی دلم شکست ولی بازم واسم مهم نیست. حالا امکان اشتباه هست؟؟ 

فقط از خدا بخواه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن تشخیص پسر احتمال زیاد در غربالگری درست 

حالا اگه سونوگرافی جای معتبر رفتین احتمال داره درست بگه 

بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘

غربالگری  ان تی  یا انومالی؟

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
میگن تشخیص پسر احتمال زیاد در غربالگری درست  حالا اگه سونوگرافی جای معتبر رفتین احتمال داره در ...

بخدا نمیدونم همه چیزش تو مانیتور تار بود

فقط از خدا بخواه...