2777
2789
عنوان

فکت های واقعی راجب نگهداری از سگ 🐶

121 بازدید | 17 پست

🔺متن نسبتا بلندی که اگر سگ دارید یا میخوایید بخرید حتما باید بخونید.

تجربیات یک دختر دهه هشتادی از نگه داشتن سگ🐶

تو جو اینستاگرام و...بودم و یه حس فانتزی به سگ نگه داشتن پیدا کردم و بلخره با همه مخالفتهای خانواده منم چندسال پیش رفتم سگ خریدم! 😍

اولاش(در حد یکماه اول) حس خوبی داشتم و اوکی بود ولی کم کم روی دیگه سگ نگهداشتن رو هم دیدم!😥

• مریض شدنهای خودم و خانواده ده برابر شد.🤒

از آلرژی و سرفه های همیشگی گرفته تا عفونتهای چشم و گوش و حتی عفونت گوارشی و مشکلات اعصاب خردکن پوستی و...😷

•کثافت کاری هایی (که هیچ وقت تو اینستا نمی بینید) دیوانه کننده شد. مثلا ادرار و مدفوع کردن تو هرجای خونه حتی روی شعله پوشهای گاز آشپزخونه و ریختن و چسبیدن موهای چسبنده به همه مبلها، فرش ها، بالش ها، تخت، صندلی ماشین و...و البته لیسیدن و آب دهن ریختن رو هرچیزی بعضی از مواردیه که هر روز و هر روز تکرار میشه و روانیت می کنه!💩🐶💦

• خرابکاری هایی که خیلی برامون گرون تموم شد. مثلا گاز زدن و خراب کردن مک بوکی که با سختی خریده بودم و یا انداختن تعداد زیادی وسیله دکوری و یکبار هم پریدن پشت تلوزیون و نابود کردن تلوزیون ۶۵ اینچی که سر این موضوع پدرم داشت از عصبانیت منفجر میشد دیگه...🤬

• هزینه های بسیار زیاد برای غذا و درمان؛ جوری که یه سگ کوچیک به تنهایی اندازه یک نفر و حتی بیشتر از یک نفر از خانواده ما هزینه داشت. سگهای خونگی رو با سگهای بیرون مقایسه نکنید. همش ناز و ادا دارند و هزارجور غذا و مکمل و دارو و شامپو و... میخوان آخرش هم همیشه مریضن و یا اسهال و یبوست دارند یا ابریزش بینی و ریزش مو و خارش پوست و...🦠💊💉

درگیر شدن با همسایه ها، طرد شدن و تحقیر شدن از طرف بسیاری از فامیل و دوستان خانوادگی هم به موارد بالا اضافه کنید.⛔️

علاوه بر همه ی مواردی که گفتم احساس کردم نگهداری سگ من رو ضداجتماعی و ضد مردم و بسیار بدبین و گوشه گیر کرد. طوری که با دوتا از دوستان قدیمیم هم کات کردم.

انگار دردسرهای سگ نگه داشتن دهها برابر منو عصبی و پرخاشگر کرده بود.😠

حالا چرا سخت بود سگ رو بی خیال بشم؟☹️

۱-یک جور وابستگی کاذب عاطفی شکل می گیره که هر چقدر هم عمیق تر باشه شمارو دیوانه تر می کنه. ولی بالاخره باید کنار بذاریدش. البته شنیدم وابستگی های بعضی ها با سگشون به صورت بیمارگونه و انحرافیه که بعید نمی دونم در بلند مدت پیش بیاد.😖

۲-همون حس کل کل و کم نیاوردن در برابر بقیه که از اول بهت گفتن این کار اشتباه رو نکن.🤨

"چون این روزها بحث نگهداری سگ زیاد شده این متن رو نوشتم شاید به درد کسی بخوره.

مطمئناََ نگهداری سگ جز دردسر برای خودتون و اطرافیانتون چیزی نداره. من الان حدود ۶۰ تا گلدون کوچیک و بزرگ از انواع گل و گیاه رو دارم و یه جفت فنچ کوچیک و ناز نگه میدارم و خودم و خانوادم بسیار حس بهتری از نگه داشتن اینا داریم تا سگ.☺️"

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

تبلیغات ضد سگ با جلد صورتی😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیزی ضد سگ نگفتمواقعیته و من فقط نشرش دادم

بله🤣

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

گربه بهتر نیست؟

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

منی که میدونم قصد از این متن چیه ولی نمیتونم ثابتش کنم 🤣🤣

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

من دیدم خیلی دچار شپش شدن

اون که صد در صد نیاز به مراقبت داره وگرنه هزارتا مریضی و... میگیره ولی معمولا دیدم گربه ها اروم ترن نهایت مشکلی که دارن پشماشونه که به همه جا مچسبه و اینکه چنگ میزنن

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

من خودم سگ ندارم

کلا هم نگه داشتن هر نوع حیوونی تو خونه رو نمیپسندم با اینکه

دیوونه تمام حیوونام

ولی شما اشتباه اولت این بود که تحت جو خریدی 

شما نه تنها باید تمام جوانب رو میسنجیدی و با شرایط خودت تطبیق میدادی بلکه حتی نژادی هم که میاری رو باید همه خلق و خوش رو میدونستی

مثلا کسی که دوبرمن میگیره قطعا چالش هاش با گلدن رتریور متفاوته

چون انتظار مشکلاتش رو نداشتی واکنشت نسبت به همه سختی هاش چند برابر بود

وگرنه مریضی سگ .. اذیت هاش .. هزینه هاش و اینا بدیهیاته 

مهم ترین چیز هم برای سگ مربیه که با توجه به صحبت هات فکر میکنم نگرفتی

من خودم سگ ندارمکلا هم نگه داشتن هر نوع حیوونی تو خونه رو نمیپسندم با اینکهدیوونه تمام حیوونامولی شم ...

سلام

این برای یکی از دوستانمه

منم اهل نگهداری نیستم حیوون داخل خونه، ولی چون میخواست بقیه هم متوجه بشن منم گذاشتم تا بدونن چه مشکلاتی داره برای انسان...👩🏾‍🦯

درسته که میگین تحت جو نباید خرید ولی الان ۸۰ درصد مردم تحت جو هستن 

نمیدونن سگ نگه داشتن داخل خونه چه ضررهای برای سلامتی و ...داره و تنها دنبال اینن مثل زندگی های کذب اینستا رفتار کنن تا مثلا مطرح باشن در جامعه

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

سلاماین برای یکی از دوستانمهمنم اهل نگهداری نیستم حیوون داخل خونه، ولی چون میخواست بقیه هم متوجه بشن ...

به هر حال حرف شما صحیحه ولی هر کی سگ داره اشتباه نکرده و صرفا به خاطر مطرح شدن نیست و زندگیش کذب نیس