2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 156 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله ک سالم باشه ولی دختر فرشته ست وای بزار بیاد میشه کل زندگیتون. دختر عشقه با گل سر و تل و سارافون و ... دل باباشم میبره🤩 پسرهم باشه میشه یه مرد نمونه ان شاالله 

هرکدوم باشه عشقه و صلاحتون

بخدا نمیدونم همه چیزش تو مانیتور تار بود

هر چی خیره انشاالله حالا همسرتون بچه ببینه عاشقش میشه واز گفته الانش پشیمون میشه 

بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘
ببین ضربان قلبش زیر صدو پنجاه باشه پسره بالای صدو پنجاه باشه دختره  یکی از اشناهامون ماماست ای ...

قلب پسر من ۱۶۶ بود 😅

بابا اینا همش الکیه 

دیگه دقیق تر از سونو ۱۸ هفته چی میخوایین 😐

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   

عزیزم نوع جنسیت قدیما مینداختن گردن زن که دخترزاس پسر زا 

ولی الان علم پزشکی میگه مرد نقش اصلی داره تو جنسیت جنین  پس نقش اصلی خود شوهرتون  به عهده داشتن 

بچه هر چی باشه سالم باشه دختر برکته روزیه بزار بدنیا بیاد. همچین براش شیرین میشه دختر کارشو بلده چطور دل بابا جا باز کنه

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم