ببین ضربان قلبش زیر صدو پنجاه باشه پسره بالای صدو پنجاه باشه دختره یکی از اشناهامون ماماست ای ...
نه عزیزم بچه من پسره وقلبش ۱۶۱
مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم
عزیزم من شما همسن هستیم ،😍من سه تا پسر دارم به امید دختر دار شدن حسرتش تو دلم موند انشاالله بچه تون سلامت بغل کنید مردا کل هرچی خانم دوست داشته باشن برعکسش میگن
بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘
تو عین خیالت نباشه بگو خدا هر چی بخواد همون میشه ما کی هستیم که به کار خدا ایراد بگیریم و زیادی حرف زد بگو تعیین جنسیت جنین با مرده. همش هم قربون صدقه دخترت برو باور کن به دنیا بیاد خود شوهرت حسودیش میشه