2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه سرپرست بگیرم یا نه مثلا برای درمانش میترسم یهویی پول کم بیارم بیچاره نتونه عمل کنه

مگه بچه ای که برداری بیماره؟

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

مگه بچه ای که برداری بیماره؟

نه دونوع سرپرستی هست یکی میای میبری پیش خودت مادرش میشی یکیم هست که بیماره خانوادش نمیتونن هزینشو بدن من هزینه هاشو میدم 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

نه دونوع سرپرستی هست یکی میای میبری پیش خودت مادرش میشی یکیم هست که بیماره خانوادش نمیتونن هزینشو بد ...

آفرین تو شروع کن خدا کمکت می‌کنه با بقیه اشتراک بزار یا کاری شروع کن پولش بزار برای بچه ها

فکر کردن فایده نداره من خیلی دلم میخواد بیوفتم دنبالش یا مطالعه کنم اما نه وقت دارم نه پول

پول نمی‌خواد برو تو اینترنت و سایت پاسخگوی آنلاین سوالات دینی مخواد