2777
2789
عنوان

گناه ما کنکوریا چیه؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 102 پست
تقلبم ول کنین از زمان بچگی من بحث تقلب بوده هر سالم میومدن رد میکردن.کنکور خیلی فرایند برگزاریش پیچی ...

منم این جوری فکرمیکردم ، ولی تو این چندسال که خودم تو فاز کنکور بودم فقط امسال دیدم که خبرگزاری ها و فعالا گفتن رئیس سنجش باید استعفا بده،

نمی دونم اصل قضیه چیه

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
همشونم شعور در حد جلبک کف آب تازه شاید باور نکنین ولی حتی حضور تو امتحاناشونم فرمالیتس و استاد براش ...

باشه ما هم خدایی داریم😢😭 بخدا قسم از هیچ کدوم نمیگذرم. نه از خودشون و نه از پدر و مادراشون💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از تو بدتر فکر کن من چهارساله وضعم اینه...

ببخشید این سوالو میپرسم، تواین چهار سال درس میخوندی و کنکور قبول نمیشدی یا درس نمیخوندی؟ من که خودم این قدر پشت کنکور موندم که تعداد سالای از دستم در رفته .چون وسواس فکری دارم نمیتونم درست بخونم هر سال میگم امسال با سالای دیگه فرق میکنه ولی تا کتابو باز میکنم همون آش و همون کاسه هستش.

سهمیه که دیگه شورش دراومده. هر چی بیسواده رفته دکتر شده. به خدا یکی از دوستام چند هزار تا ازم بیشتر ...

میمونن توش اخرش😂

‍    ‍یه جور مُرده پرستین که آدم هَوسِ مُردن میکنه(:        *به امید مرگ خاموش🌱
برو تو گوگل ببین

اون هر سال هستش خیلی توجه نکن بهش

اگه واقعا کسی بخواد تقلب کنه و سوالا رو بخره انقدر حواسش هس که احدی بویی نبره.خیلی اعتماد نکن.منم کلی کانال دیدم که سوالای کنکورو میفروشن،بهشون پول بدی یه دفترچه تقلبی عین مال کنکور میدن بهت.

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
خدا خودش سزای کار متقلبارو بده منی ک روزی ۱۷ ۱۸ ساعت میخوندم باورتون نمیشه همیشه زیر سرم بودم با هر ...

منم امسال سومین کنکورم بود امیدم فقط ب کنکورع تو زندگی حوصله ندارم بشینم یه سال دیگ هم بخونم خیلی عوضین خدا لعنتشون کنه

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه
من واسه این اتفاق هر روز کارم گریس خیلی زحمت کشیدم واقعا 😭🤦🏼‍♀️ اخه سازمان سنجش بیشعور اینترنت ب ...

آره واسه چیزای دیگه اینترنتو قطع میکنن ولی اینجور جاها ککشونم نمیگزه😡

میمونن توش اخرش😂

نه بابا نمیمونن باور کن

دانشگاه راحت تر از کنکوره امتحاناش

الان همین دانشگاه ما یکی از بچه شهیدا ارشد مستقیم گرفته به خاطر معدلش😂

آقازاده ها که بمانند...

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
اون هر سال هستش خیلی توجه نکن بهش اگه واقعا کسی بخواد تقلب کنه و سوالا رو بخره انقدر حواسش هس که اح ...

چرا امسال واقعا تقلب زیاد بود. هر روز خبرش میاد بخدا‌ 

منم سال دومم هست. تا الان ندیده بودم اینطور تقلب در کنکور توی گوگل سروصدا کنه

منم امسال سومین کنکورم بود امیدم فقط ب کنکورع تو زندگی حوصله ندارم بشینم یه سال دیگ هم بخونم خیلی عو ...

من اولین سالم بود ولی وقتی شنیدم اینهمه تقلب شده اشکم دراومد 

چ بچه هایی ک خودکشی نمیکنن سر این موضوع چ بلاهایی ک سرشون نمیاد هعیییییی خدااااا

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

منم این جوری فکرمیکردم ، ولی تو این چندسال که خودم تو فاز کنکور بودم فقط امسال دیدم که خبرگزاری ها و ...

تقلبای سر جلسه ظاهرا زیاد بوده و نگرفتنشون

ولی قضیه لو رفتن سوالا رو شک دارم که واقعا به این سادگی بوده باشه

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
ببخشید این سوالو میپرسم، تواین چهار سال درس میخوندی و کنکور قبول نمیشدی یا درس نمیخوندی؟ من که خودم ...

منم مشکل تورو دارم وسواس فکری...

میدونی من میخوندم یهو این اخرا ی مشکل پیش میومد ب طرز عجیبی نمیشد

مثلا کنکور ۴۰۰ کاملا حالم خوب بودا یهو استرس بی دلیل گرفتم در حدی ک اصلا یجا بند نمیشدم انقد حالم بد بود و دقیقا ۳ ماه گرفتارم کرد