بچه ها کنکور واقعا سخت بود من امسال دومین سالم بودو کنکورای نودو هفتو هشتو نه چک کردم هیچکدوم اندازه امسال سخت نبودن ب شدت مفهومی بود من رشتم انسانیه
ولی بخدا همه چی برمیگرده به دید خودمون... ما که همگی میدونیم کنکور چیزی به اسم عدالت توش نیست پس چرا بیخود داریم کل جوونیمونو پاش حروم میکنیم بخدا همینکه بریم دانشگاه و یکم بگذره و پخته تر بشیم قدر زمانو میدونیم و میگیم که چقد ساده بودیم چهار پنج سال عمرمونو پای کنکور گذاشتیم بابا همه این دورانو طی کردن دانشگام رفتن کارم پیدا کردن فقط ما نیستیم که... ولی فرقمون اینه که نسل ما به معنی واقعی بهش ظلم شده... ولی بخدا هممون حیفیم😶به این فک کنین که ما همه تلاشمونو کردیم و براش کم نذاشتیم حتی بعضیا بیشتر از تلاشم براش گذاشتن خوب میدونم از خوشیو تفریح زدین ولی دیگه بسه اینقد تو یه چیز محدود نشین... ماها کلی استعداد کشف نشده داریم مگه همه چیز رتبه ی خوبو دانشگاه فرهنگیانو پزشکیو معلمیه؟ به این فک کنین یه عده که ب رو از ت تشخیص نمیدن رفتن رو صندلی بهترین دانشگاها نشستنو شماهایی که این همه خوندینو ده برابر اونا باهوش ترو باسواد ترین دارین اینجا بخاطر ناعدالتی کنکور حروم میشین... نکنین بچه ها اینکارو با خودتون... ایشالا که همگی امسال یه رشته خوب قبول بشیمو دیگه به فکر کنکور سال بعد نباشیم
یا حق💜🙁