2777
2789
عنوان

عشقم میخواد بیاد خاستگاریم🥰❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 57 پست
با عقل برو جلو  مورد معقولی نیست میدونم دوسش داری  ولی خودتو ایتدتو باید بیشتر دوس داشته ب ...

من راستش از حرفاتون چیزی نمیفهمم 🙂

یکم بیشتر توضیح میدید نگران شدم 

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم اخلاقش مگه بد بود که گفتممم؟

۱_وقتی عصبی میشه هیچی نمیفهمه هرچی از دهنش درمیاد میگه، ۲_خیلی گیر دادنش

درمورد مشروب هم من باشم فورا رد میکنم باز خودت بهتر میدونی

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

مشروب گیر عصبی و بددهن اگه اینا برات خوبه که دیگه من هیچی نگم

مشروب خیلی نمیخوره تازه با من توی این چند سال به من حرف بد یا کلا داد سر من نزده🙂

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
من راستش از حرفاتون چیزی نمیفهمم 🙂 یکم بیشتر توضیح میدید نگران شدم 

با همین  چند جمله ای گفتی  یعنی شکاکه انم به شدت  بعدا محدودت میکنه  خیلی متعصبه....چارچوب نداره...

و کنترل خشم هم که مهارت مهمی برای  هر ادنیه نداره

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
۱_وقتی عصبی میشه هیچی نمیفهمه هرچی از دهنش درمیاد میگه، ۲_خیلی گیر دادنش درمورد مشروب هم من باشم فو ...

یعنی نمیتونم کاری کنم بزارع کنار؟🥺🙂🙂

با همین  چند جمله ای گفتی  یعنی شکاکه انم به شدت  بعدا محدودت میکنه  خیلی متعصبه ...

خوب دوسش دارم😔

اولی پرجمعیتن 

دومی یه خواهر داره هرچی بشه میخواد بگه من از دارو دنیا یه ابجی دارم 

سه اینکه موقع عصبانیت کنترل نداره 

چهار میگی گیر میده 

پنج مصرف شراب 

شیش ینی چی داداشش نیست خب کجاس زندانه خارجه ینی چی 

هفت اینا چیزایی که به تو نشون داده و تو دوستی فقط خوبیاتو نشون میدی و تو دقیقا نمیدونی دقیقا با چی طرفی خیلی فکر کن یه مدتی رو صیغه باشید تا بتونی بری خونشونو رفت امد خونوادگی کنید

کاربری سوم🙂🙃
خوب دوسش دارم😔

وقتی  یکم بهت گیر بده  یکم محدودت کنه دوست داشتن یادت میره گلم همه چیز عشق نیست...تازه الان   اسمت تو شناسامش نیست کلی گیر میده بهت  بعدا خیلی وجشتناک میشه خوب روش فکر کن

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
داداشش کجاست که خبری نیست ازش ببین خانواده مهمه ها به اینم توجه کن بددهن و شکاکم هست الان عاشقی &nbs ...

خودمم فکرم درگیرش شه خودشون آنقدر آدم حسابی بعد اون داداشش .....

مسیحم راجب اون داداشش زیاد حرف نمیزنه 

یعنی نمیتونم کاری کنم بزارع کنار؟🥺🙂🙂

ببخشید که اینو میگم ولی نه ؛ پرونده های طلاق بی شمار دادگاه ها مهر اثباتیه به اینکه زن نتونسته کاری کنه همسرش تغییر کنه!

طرف باید خودش بخواد فقط و فقط خودش 

چند سالتونه هر دوتون؟ چندوقته باهمید؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم.