2777
2789
عنوان

عشقم میخواد بیاد خاستگاریم🥰❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه

من نزدیک برم تو 20 مسیحم 24 سالشه

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
اولی پرجمعیتن  دومی یه خواهر داره هرچی بشه میخواد بگه من از دارو دنیا یه ابجی دارم  سه ا ...

دلیل اولی و دومی خیلی الکی و بیربط بود.  خیلیا فقط یه برادر یا یه خواهر دارن زندگیشون جهنمه  خیلیا هم چندتا خواهر برادر دارن و بخاطر فرهنگ درستشون کسی به زندگی دیگری کاری نداره. این دومورد بستگی به فرهنگ خانوادشون داره فقط 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اول از همه چی. گفتی مایه داره چه جالب  پس مایه ش چشتو گرفتع

من حاضرم زیر یه راه پله باهاش زندگی کنم!همچین حرفی نزن وقتی میزان عشق من و اونو ندیدی🙂

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
من حاضرم زیر یه راه پله باهاش زندگی کنم!همچین حرفی نزن وقتی میزان عشق من و اونو ندیدی🙂

می‌تونستی بگی خیلی آقاست وخیلی عاشقشم نه اینکه ب بسم الله بگی مایع دارع بعدشم نگو حاضرم زیر راه پله باهاش زندگی کنم دوروز که زیر راه پله زندگی کردی بی پولی کشیدی اون وقت میفهمی عشق چه چیز قشنگ است ,🥲

می‌تونستی بگی خیلی آقاست وخیلی عاشقشم نه اینکه ب بسم الله بگی مایع دارع بعدشم نگو حاضرم زیر راه پله ...

ب جرات میگم عاشقشم🙂

خودمم فکرم درگیرش شه خودشون آنقدر آدم حسابی بعد اون داداشش .....  مسیحم راجب اون داداشش زیاد ح ...

خوب بلاخره به ظاهر نگاه نکن خیلیا ادعای حسابی بودن دارن اما فقط ظاهرشون حسابیه چون فقط پول دارن و خرجش میکنن ببین اون داداشش با دوسپسرت هردو سر یه سفرن هردو یه پدرمادر داشتن و هردو تربیت یکسان لی خوب شده یکی خوب باشه یکی بد بلاخره هرکسی یه اخلاقی داره اما حواست باشه تو چه خانواده ای داری میری با چه آدرمایی چه فرهنگی باید بفهمی بلاخره ببین دوسش داریی میدونم عاشقشی میدونم من نمیگم بده اصن برو پیش یه مشاوره بیشتر رفت و امد کنید خصوصا با خانوادش خانواده خودت تحقیقات زیاد کنید اما اما اما اینبار با عقلت بسنج و احساساتو درنظر نگیر  اگر به این نتیجه رسیدی که خصوصیات بد داره و تو نمیتونی باهاش کنار بیای بزارش کنار دوست داشتن قشنگه اما وقتی که قلبت اراومم باشه پیشش قشنگه اگر کنارش خوشبخت باشی قشنگه اگر آزار نبینی و ارامش داشته باشی اگر هرکدوم اینا نباشه تو ن تنها دیگه دوسش نخاهی داشت بلکه متنفر هم میشی خلاصه زندگی درجریان همیشه قشنگ بودن به رویا و خیال نیست و زندگی واقعیت چیزه دیگیریست درسته عشق مهمه ولی عقل هم همونقدر مهمه و حکم میکنه پس ن واسه یکی دوروز عاشقی و خوشحالی بلکه واسه یه عمر خوشبختی فکر کن و تصمیم بگیر چون تو قرار با اون زندگی کنی 

چن سالته

نزدیکم به 20🙂

خب همون هنوز تو سن بلوغی 

چ ربطی دارع ع نظر شما سن ۲۰ سالگی تو بلوغ حساب میشه؟

دلیل اولی و دومی خیلی الکی و بیربط بود.  خیلیا فقط یه برادر یا یه خواهر دارن زندگیشون جهنمه &nb ...

پرجمعیتی اصلا خوب نیست من وارد یه خونواده چهار فرزند شدم خیلی بده نهایتا دیگه سه تا

کاربری سوم🙂🙃
پرجمعیتی اصلا خوب نیست من وارد یه خونواده چهار فرزند شدم خیلی بده نهایتا دیگه سه تا

بستگی به خانوادش داره . پرجمعیت داریم خوشبخته  کم جمعیت داریم که دهنشو سرویس کردن

همه چی به فرهنگ خانوادست به نظرم 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹